~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a Lucuś zaprzecza nawet własnym postom...;D
Wklej mój post , podaj w jakim temacie był napisany i na której stronie , udowodnię ci że jesteś nikczemnikiem
wklejającym fragmenty wyrwane z kontekstu .
Ja mogę pisać tylko to co pamiętam , potwierdzić coś co miało miejsce kilka miesięcy lub nawet lat temu bez zapoznania się z kontekstem wpisu takiemu nikczemnikowi jak ty to strzelenie sobie " samobója " .
Co wiem na pewno , na twoje wyzwiska np , " TCHÓRZU , WIEJSKI TŁUKU " odpowiadałem krótko i ADEKWATNIE , " DAŁEŚ GŁOS KUNDLU , dodając nie wyzywaj nie będziesz wyzywany .
Mnie twoje wyzwiska nie ruszają , wyzwiska nikczemnika którego " karmą " jest oszczekiwanie ( hejt ) spływają
po mnie jak woda po kaczce , na twoje jęki i płacz mam tylko słowa z piosenki Rybińskiego :
"Nie płacz MALEŃKI szkoda łez
Życie jest takie jakie jest
Nie płacz MALEŃKI nie płacz nie
I do CIEBIE los uśmiechnie się
WIĘC OTRZYJ ŁZY NIE ROZPACZAJ "
Miłego dnia .
Dopisane 19.06.2025r. o godz. 10:52:
~~ napisał(a): Co stwierdził sędzia? Napisz jak tak dużo wiesz.
Brak Lucjana tutaj to w miarę panujący spokój i o wiele mniej chamstwa.
Dlaczego więc komuś miało by brakować tu tego typa?
Brakuje ci kogoś kogo oszczekujesz , szukasz zaczepki oszczekiwaczu a jak dostaniesz to na co zasługujesz jęczysz anonimowy trollu hejterze .
Dopisane 19.06.2025r. o godz. 10:59:
„Nie lubię tych pisowców jak cholera, ale Ich sportowy duch walki, determinację w boju cenię, uznaję i wydaje mi się, że jest to coś godnego szacunku…” - mówi w nagraniu na swoim blogu Tomasz Lis.
Jestem takim pisowcem , moje AADEKWATNE odpowiedzi bolą Trolli hejterów , mają boleć .
Dopisane 19.06.2025r. o godz. 11:00:
Tyle na dziś , Miłego dnia Trolle , hejtyerzy .