Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Ceglany Miłorząb niezalogowany
4 czerwca 2025r. o 19:29
~~Jasnożółta Abelia napisał(a): Mamy koleją aferę w rządzie KO w MON i na szybowisku w podkarpaciu odkryto kilka kontenerów rakiet przeciwlotniczych. Pewnie znowu zamiotą wszystko pod dywan i znajdą kozła ofiarnego jakiegoś młodszego oficera, który szybko będzie ciekał do cywila, choć wykonywał tylko polecenia przełożonych. Minister MON Kosiniak Kamysz i jego wiceminister Tomczyk nie zajmowali się resortem MON tylko prowadzili kampanie wyborczą dla Rafała Trzaskowskiego w całym kraju na koszt podatnika i to samo minister MSWiA Tomasz Siemoniak. Wszyscy teraz wypierają się, ze to rakiety nie z ich resortów. To gdzie były nasze służby wojskowe SKW, SWW i minister Bodnar nie widzi, że kampania dla Trzaskowskiego szła z budżetu MON i MSWiA.

W tym kraju naprawdę robi się niebezpiecznie. To już nie jakiś tam balonik , o którym kodziarstwo pół roku pisało. To cały magazyn z rakietami. I nie ma właściciela.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Oliwkowozielony Ostrokrzew niezalogowany
4 czerwca 2025r. o 19:29
Jednak Wilowyje to nie to co teraz !!!Szkoda ,że ,,Wójt" nie kandydował na ..... szkoda gadać !!POBodnarowcy lepiej na zbieranie truskawek !!!
~~franko niezalogowany
4 czerwca 2025r. o 19:42
A może Yanek, znawca militariów wojskowych, coś na temat tego niczyjego arsenału się wypowie. Ja p.....ę , ale burdel.
~~nie lękajcie się niezalogowany
4 czerwca 2025r. o 19:48
~~franko napisał(a): A może Yanek, znawca militariów wojskowych, coś na temat tego niczyjego arsenału się wypowie. Ja p.....ę , ale burdel.

Matka twoja świadczy usługi w terenie,mógłbyś ją dowieść ?
~~ niezalogowany
4 czerwca 2025r. o 19:49
Jan nie był w wojsku ale jest tu Lucjan ''specjalist'' od szkolenia młodych roczników . On jako ,,czerwony kapral ,,z czasów komuny coś musi wiedzieć o militariach nawet jeśli najwięcej wie o miotłach i łopatach bo stan jego umysłu na to wskazuje że w tym ma największą wiedzę.
~~mały Lu niezalogowany
4 czerwca 2025r. o 19:51
~~nie lękajcie się napisał(a):
Ktoś napisał: ~~franko napisał(a): A może Yanek, znawca militariów wojskowych, coś na temat tego niczyjego arsenału się wypowie. Ja p.....ę , ale burdel.

DZIEWCZĘ Z POLIGONU?
~~franko niezalogowany
4 czerwca 2025r. o 19:53
~~nie lękajcie się napisał(a):
Ktoś napisał: ~~franko napisał(a): A może Yanek, znawca militariów wojskowych, coś na temat tego niczyjego arsenału się wypowie. Ja p.....ę , ale burdel.

.. " dowieść " ta ja ci mogę twojej głupoty ... analfabeto.
~~Franciś niezalogowany
4 czerwca 2025r. o 19:59
Ponoć w ramach protestu ma być zakaz 100 konkretów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza