Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~J23 niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 10:44
Ja też przepraszam coś mną wstrząsnęłło.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 10:47
SŁUSZNIE KTOŚ MI TO WSZYSTKO WYTKNĄŁ . PRZEPRASZAM I OBIECUJĘ POPRAWĘ.
~~Jasiu niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 10:51
To ja przepraszam, tylko nie jestem pewny czy w tym temacie.
~~Lucjan niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 11:00
To i ja przeproszę . Tylko wstyd mi więc nie przyznam się za co.
~~Jasnożółta Abelia niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 12:28
~~franko napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Franko jesteś tylko marnym ,zwiędłym fiutem czego dowodzą twoje posty. To twój drugi post kiedy pojawiłeś się znikąd i tylko po to by szukać zaczepek. Tak robi tylko klasyczny frajer.

Bo ten portal zasługuje tylko na takie popierdółki. Czegoś innego, bardziej konkretnego i ambitniejszego ci tu nie wydrukują. Pisałem przed wyborami dwa ambitne posty. Każden został wygumkowany. To jest portal dla takich jak ten od matek na parkingu, czajników umorusanych, płytkolepa z DM okładającego się z Lucjanem od lat tymi samymi wyzwiskami itp. Dlatego pisać tu coś ambitniejszego nie warto. Więc tobie odpiszę w stylu i na poziomie tego portalu.
Odlałeś się klapkarzu na koło ciężarówki to grzej dalej .

Jak opluwasz PiS i Nawrockiego to wtedy nie wygumkują.
~~Bolesławianin niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 13:34
~~Jasnożółta Abelia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~franko napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Franko jesteś tylko marnym ,zwiędłym fiutem czego dowodzą twoje posty. To twój drugi post kiedy pojawiłeś się znikąd i tylko po to by szukać zaczepek. Tak robi tylko klasyczny frajer.

Bo ten portal zasługuje tylko na takie popierdółki. Czegoś innego, bardziej konkretnego i ambitniejszego ci tu nie wydrukują. Pisałem przed wyborami dwa ambitne posty. Każden został wygumkowany. To jest portal dla takich jak ten od matek na parkingu, czajników umorusanych, płytkolepa z DM okładającego się z Lucjanem od lat tymi samymi wyzwiskami itp. Dlatego pisać tu coś ambitniejszego nie warto. Więc tobie odpiszę w stylu i na poziomie tego portalu.
Odlałeś się klapkarzu na koło ciężarówki to grzej dalej .
Jak opluwasz PiS i Nawrockiego to wtedy nie wygumkują.

Bo przecież właściciele i c.e.n.z.o.r tego portalu to ten sam poziom intelektualny jak ten który wszędzie widzi na parkingach czyjeś matki . Obserwuję to od dawna ,więc czego się spodziewać,
~~Niebieskofioletowy Pięciornik niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 16:05
Są wreszcie jakieś konkrety. Giertych i Karnowski wstąpili do PO!!! No to teraz dopiero wszystko ruszy do przodu.
Uśmiechajcie się narodzie.
A tak przy okazji to te szmaty z wizerunkiem dwugodzinnego prezydenta czaskosia to już byście KOdziarze mogli POzdejmować.
Był czas na przełknięcie gorzkiej pigułki i ocknięcie się od ciosu w łeb obuchem.
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 16:34
Sukcesy były, tylko z powodu braku rzecznika prasowego,
były słabo nagłośnione.
Rozglądamy się za rzecznikiem, szkoda że George odszedł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza