Marcin Marczewski napisał(a): Ktoś napisał: ~~Wiśniowa Morwa napisał(a): Bardzo nie lubię myć okien, ale w związku z tą swoją niedoskonałością nie mam ich brudnych, tylko płacę za tę usługę Pani Wiktorii...
Niesamowite! I chodzisz też do obcych ludzi i mówisz im, że mają myć okna rękami pani Wiktorii, nawet jeśli tego nie potrzebują?
Oburzasz sie własnie na wytknięcie błędów, popisujesz rozwojem, a najprostszej kwestii nie jesteś w stanie ogarnąć:) Ale doceniam manipulację wyciętym fragmentem, gdyż dalsza cześć to byla sugestia, że mozna komuś zdolniejszemu zapłacić za korektę i cieszyć się brakiem błędów i takich hejterów jak ja, tak ja sie ciesze czystymi oknami :)
Ale Ty dalej mnie karmisz swoją uwagą :)) a bekę z tego ma jeszcze pare osób wkoło, takich z mojego światka :)) jestem wzruszona, wyrażam wdzięcznosc, a całe bicie piany o mierzalne fakty, czyli ilość błedów Kazia:) a propos danych, to tez zapominasz, że widac klikalności niusów Panów Nieanalfabetów i niusów sportowo-analfabeckich:]