Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
14240
M21W2
26 listopada 2024r. o 11:40
Oto, co dzieje się na ul. Inżynierskiej. "Proszę, nagłośnijcie to"
"- Proszę, nagłośnijcie to. Gdzie jest pan prezydent Rafał Trzaskowski? Gdzie jest minister odpowiedzialny za policję Tomasz Siemoniak? Tu nie ma woli politycznej, żeby przywrócić porządek w tym miejscu. Policjanci są bezradni. Bandyci chodzą na wolności. Proszę zobaczyć, co dzieje się w bramach. Wiele osób się boi, ludzie sami starają się rozwiązywać problemy, ale to doprowadzi do kolejnej tragedii ."

Trzaskowski nie radzi sobie jako prezydent Warszawy , jak takiemu powierzyć los Polski i Polaków .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasio niezalogowany
26 listopada 2024r. o 11:41
A więc panie Lucjan zrozum to że teraz wśród tych których popierasz nie znajdziesz nic co by było w ich życiorysach przed likwidacją PZPR.

PODOBNIE SAM TO ZROBIŁEŚ ZE SWOIM ŻYCIORYSEM BO KTOŚ TU PISAŁ ŻE W ENCYKLOPEDII SOLIDARNOŚCI NAPISANO O SZKOLE ZASADNICZEJ A W INNYM MIEJSCU O TECHNIKUM.
14240
M21W2
26 listopada 2024r. o 11:51
Nie masz ŻADNYCH DOWODÓW że Karol Nawrocki NALEŻAŁ LUB NALEŻY DO JAKIEJKOLWIEK PARTII .

KUMASZ GOŚCIU

Ja tobie nie muszę udowadniać że nie byłem w żadnej partii , a ty możesz wierzyć lub nie , mnie to nie obchodzi , co innego
Karol Nawrocki tu jak najbardziej należy sprawdzać czy jest prawdomówny czy nie .

KUMASZ GOŚCIU .

Dopisane 26.11.2024r. o godz. 11:51:

~~Jasio napisał(a): A więc panie Lucjan zrozum to że teraz wśród tych których popierasz nie znajdziesz nic co by było w ich życiorysach przed likwidacją PZPR.

PODOBNIE SAM TO ZROBIŁEŚ ZE SWOIM ŻYCIORYSEM BO KTOŚ TU PISAŁ ŻE W ENCYKLOPEDII SOLIDARNOŚCI NAPISANO O SZKOLE ZASADNICZEJ A W INNYM MIEJSCU O TECHNIKUM.

Jak byś dokładnie przeczytał co ktoś napisał to byś wiedział że skończyłem TM , w encyklopedii jest UCZĘSZCZAŁ DO
~~Leszczyna leśna niezalogowany
26 listopada 2024r. o 11:54
No w twoim przypadku gościu niczego nie trzeba sprawdzać bo pokazywałeś tu jaki to jesteś prawdomówny. Nawet z tym czego nie udało ci się odnaleźć w Wikipedii.
Twoja wiarygodność jest zerowa.
~~Jasio niezalogowany
26 listopada 2024r. o 11:57
M21W2 napisał(a): Nie masz ŻADNYCH DOWODÓW że Karol Nawrocki NALEŻAŁ LUB NALEŻY DO JAKIEJKOLWIEK PARTII .

KUMASZ GOŚCIU

Ja tobie nie muszę udowadniać że nie byłem w żadnej partii , a ty możesz wierzyć lub nie , mnie to nie obchodzi , co innego
Karol Nawrocki tu jak najbardziej należy sprawdzać czy jest prawdomówny czy nie .

KUMASZ GOŚCIU .Dopisane 26.11.2024r. o godz. 11:51:
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): A więc panie Lucjan zrozum to że teraz wśród tych których popierasz nie znajdziesz nic co by było w ich życiorysach przed likwidacją PZPR.

Jak byś dokładnie przeczytał co ktoś napisał to byś wiedział że skończyłem TM , w encyklopedii jest UCZĘSZCZAŁ DO

Skończyłeś technikum??? Jakim cudem ??? Jakim cudem jak ty walisz tutaj takie ortografy???
~~Leszczyna leśna niezalogowany
26 listopada 2024r. o 11:57
Za zasługi. ;]]
~~Jasio niezalogowany
26 listopada 2024r. o 12:00
Nawrocki to PISIOR. To temat zastępczy a prawdziwego kandydata PISIORY dopiero pokażą.
14240
M21W2
26 listopada 2024r. o 12:11
~~Jasio napisał(a): A więc panie Lucjan zrozum to że teraz wśród tych których popierasz nie znajdziesz nic co by było w ich życiorysach przed likwidacją PZPR.

WIDZĘ że lubisz pisać o mnie , zapoznaj się z tym co ten ktoś napisał , ile tam było sprzeczności , pisał że ukończyłem TM bo tak jest w encyklopedii , jest to niezgodne z prawdą tam jest - w latach 1966- 69 UCZĘSZCZAŁ DO TM .

Dopisane 26.11.2024r. o godz. 12:07:

~~Jasio napisał(a): Skończyłeś technikum??? Jakim cudem ??? Jakim cudem jak ty walisz tutaj takie ortografy???

Przedstawiłeś się kim jesteś , w temacie oni be ani me w tylko wycieczki osobiste . tak może postępować tylko anonimowy nikczemnik , plotkarz .

Dopisane 26.11.2024r. o godz. 12:09:

~~Leszczyna leśna napisał(a): Za zasługi. ;]]

Kolejny plotkarz robi z forum śmietnik .

Dopisane 26.11.2024r. o godz. 12:11:

~~Jasio napisał(a): Nawrocki to PISIOR. To temat zastępczy a prawdziwego kandydata PISIORY dopiero pokażą.

Plotki w twoim wydaniu czy ze sztabu Trzaskowskiego ? .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.