Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Prostytutki niezalogowany
26 listopada 2024r. o 12:13
W pisie sami z zwyrodnialce dlatego kaczyński wystawił sutenera. Prostytutki zagłosują.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
26 listopada 2024r. o 12:29
~~Jasio napisał(a): A więc panie Lucjan zrozum to że teraz wśród tych których popierasz nie znajdziesz nic co by było w ich życiorysach przed likwidacją PZPR.

Ja byś nie wiedział to podpowiem , Karol Nawrocki w czasach PRL_U był małym Karolkiem rocznik 1983 .

Dopisane 26.11.2024r. o godz. 12:18:

~~Prostytutki napisał(a): W pisie sami z zwyrodnialce dlatego kaczyński wystawił sutenera. Prostytutki zagłosują.

Oszczerstwa to jeden ze sposobów walki z PiS-em i ich wyborcami prowadzonej przez Platformę Oszustów .

Dopisane 26.11.2024r. o godz. 12:29:

" Na czwartym roku studiów pracował jako ochroniarz w Hotelu Grand w Sopocie. — Jeśli gość hotelowy potrzebował kobiety, starczyło dać znać Nawrockiemu. Wiem, że te sprawy załatwiał on sam, jego kolega albo szef ochrony — twierdził w rozmowie z "Gazetą Wyborczą" jeden z informatorów, przedstawiony jako "stary znajomy prezesa IPN".

Wiem do czego są zdolni anonimowi " dawni znajomi " , biorą przykład z anonimowego " starego znajomego ".
~~Pusowski burdel niezalogowany
26 listopada 2024r. o 12:48
Śmiech śmiechem, ale jak ten alfons wygra z Trzaskowskim to będzie znaczyło że żyjemy w burdelu i warunki dyktować chcą dziw.i
~~Leszczyna leśna niezalogowany
26 listopada 2024r. o 12:58
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): A więc panie Lucjan zrozum to że teraz wśród tych których popierasz nie znajdziesz nic co by było w ich życiorysach przed likwidacją PZPR.

WIDZĘ że lubisz pisać o mnie

Plotki w twoim wydaniu czy ze sztabu Trzaskowskiego ? .

Nieprawda. Nie muszę pisać o tobie bo sam to robisz .Nie muszę plotkować bo sam to robisz. Teraz piszesz o tym że pisze się tu nie na temat a co sam robisz? Piszesz o Trzaskowskim.
Więc ja nie muszę plotkować a opierać się tylko na tym co jest na forum. A na forum sam plotkowałeś sam je napędzając. Ktoś ci napisał że lubicie być medialni i to jest prawda. Gdyby to chociaż trzymało jakiś poziom.
~~Płomiennoruda Robinia niezalogowany
26 listopada 2024r. o 13:11
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): A więc panie Lucjan zrozum to że teraz wśród tych których popierasz nie znajdziesz nic co by było w ich życiorysach przed likwidacją PZPR.

Ja byś nie wiedział to podpowiem , Karol Nawrocki w czasach PRL_U był małym Karolkiem rocznik 1983 .
Dopisane 26.11.2024r. o godz. 12:18:
Ktoś napisał: ~~Prostytutki napisał(a): W pisie sami z zwyrodnialce dlatego kaczyński wystawił sutenera. Prostytutki zagłosują.

Oszczerstwa to jeden ze sposobów walki z PiS-em i ich wyborcami prowadzonej przez Platformę Oszustów .
Dopisane 26.11.2024r. o godz. 12:29:" Na czwartym roku studiów pracował jako ochroniarz w Hotelu Grand w Sopocie. — Jeśli gość hotelowy potrzebował kobiety, starczyło dać znać Nawrockiemu. Wiem, że te sprawy załatwiał on sam, jego kolega albo szef ochrony — twierdził w rozmowie z "Gazetą Wyborczą" jeden z informatorów, przedstawiony jako "stary znajomy prezesa IPN".

Wiem do czego są zdolni anonimowi " dawni znajomi " , biorą przykład z anonimowego " starego znajomego ".

Kombatant ujadaj,ujadaj,masz na to czas do maja.Potem podkulisz ogon i będziesz tylko skawełczał,no i oczywiście za swoim guru klepał:oszukali,olaboga niepolacy,zdrajcy,bez genu polskości,koniec Polski............................
~~ niezalogowany
26 listopada 2024r. o 13:18
"Dupiaż" korzystał z panienek ? Czy on na ręcznym do ślubu ?
~~ niezalogowany
26 listopada 2024r. o 13:21
Kariera polityczna Marka Kuchcińskiego nie ucierpiała w żadnym stopniu od podejrzeń, że uprawiał seks z 14-letnią Ukrainką w jednym z podkarpackich domów publicznych należących do dwóch gangsterów, braci R. i dał się jeszcze nagrać.
~~ niezalogowany
26 listopada 2024r. o 13:28
"Jeden ma kontakty wśród prostytutek, a drugi jest tak progresywny, że aż konserwatywny. To nie czeski film, a niemiecki.....
Po ogłoszeniu kandydatów w wyborach prezydenckich przez dwie największe partie w Polsce, niemieckie media nie zwlekały, by w sposób całkowicie jednoznaczny poprzeć Rafała Trzaskowskiego i najmocniej jak się da zohydzić Karola Nawrockiego. Nie jest to zaskakujące, bo wiadomo, że PiS nie chciał podporządkowywać Polski Niemcom, czego o polityce Koalicji Obywatelskiej nie da się już niestety powiedzieć. Zadziwia jednak kuriozalna narracja, jaką posługują się Niemcy, opisując kandydatów."
.....wPolsce24
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.