Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Jurek niezalogowany
przedwczoraj o 12:23
Czy Nowogrodzki „wyłudził” mieszkanie metodą na „opiekunkę” od pana Jerzego, „bohatera”, którym miał się opiekować, a który nagle zniknął; nikt nie wie, co się z nim stało ?
To tak jak z samochodami Rydzyka. Mieszkanie Nawrockiemu podarował bezdomny Pan Jerzy. Niestety zmarł? Przypadek?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskawozielony Bratek niezalogowany
przedwczoraj o 13:12
~~Jurek napisał(a): Czy Nowogrodzki „wyłudził” mieszkanie metodą na „opiekunkę” od pana Jerzego, „bohatera”, którym miał się opiekować, a który nagle zniknął; nikt nie wie, co się z nim stało ?
To tak jak z samochodami Rydzyka. Mieszkanie Nawrockiemu podarował bezdomny Pan Jerzy. Niestety zmarł? Przypadek?

Wazne ze poparl go najwiekszy Idiota Swiata Donald Tramp ktory zakonczyl wojne w Ukrainie w 24 godziny .
22745
oprych
przedwczoraj o 13:47
Zakończy zaraz po tym jak Tusk spełni sto konkretów na sto dni.
~~janusz z poddasza niezalogowany
przedwczoraj o 14:51
~~Wybory napisał(a): Wybór jest prosty
Polska to Trzaskowski
Rosja to Nawrocki, Mentzen, Braun

Trzaskowski to Bruksela.
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
przedwczoraj o 15:23
~~janusz z poddasza napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wybory napisał(a): Wybór jest prosty
Polska to Trzaskowski
Rosja to Nawrocki, Mentzen, Braun

Trzaskowski to Bruksela.

Kaczy to trup.
~~Lucjan z folwarku niezalogowany
przedwczoraj o 15:32
Wywiesiłem baner Batyra na płocie ale nie wiem co zrobię jak przecież przegra wybory a nie chcę bandyckiej Polski z takim prezydentem. Dobrze że ja nie mam wstydu to i lżej mi będzie chodzić po wiosce.
~~Czerwonopomarańczowy Hibiskus niezalogowany
przedwczoraj o 15:39
~~Trudno nadążyć napisał(a): - "Śmiano się, że kandydat na prezydenta poleciał do USA, aby zobaczyć Trumpa z kilku metrów i zrobić sobie kilka zdjęć. Okazało się, że Nawrocki z Trumpem spotkali się i rozmawiali w Gabinecie Owalnym."
Dobrze, że przyszły Prezydent RP ma dobre relacje z Białym Domem.
A Trzaskowski? Trzaskowski ma...
fotkę z Bidenem na schodach ;)

Z Trampem mają zdjęcia także Putin i Kim Dżong Un.
Niezłe towarzystwo. Nie wiem czemu Nawrockiemu tak wesoło ?
~~cały Rafau niezalogowany
przedwczoraj o 15:45
A ja tam mam swój "Biały Dom"...
w Parku Skaryszewskim, za jedyne 600 tys.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza