Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~taka prawda niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 6:16
Wbrew temu, co mówią ostatnio w PiS-ich mediach, Karol Nawrocki zna sie z Olgierdem Lipnickim,
Grzegorzem Horodką oraz innymi neonazistami i bardzo brutalnymi przestepcami z Gdańska.
Doskonale orientuje sie, jaka jest ich przeszłość i poglądy. Tak samo jest w przypadku „Wielkiego Bu",
sutenera występującego w walkach freaków czy z promowanym przez Nawrockiego a możliwym do powiązania ze światem przestępczym i neonazistami trenerem boksu Maciejem Brzostkiem.
O tym, że Nawrocki mija sie z prawdą zaprzeczając niewygodnym znajomościom lub sprowadzając je do
„przypadkowych zdjęć" czy spotkań, wie co najmniej 200-300 osób z ich zazębiających się kręgów towarzyskich.
Prezes IPN i potencjalny kandydat PiS na prezydenta RP obraca się w towarzystwie, w którym
jest wielu porzadnych, uczciwych i patriotycznie nastawionych kibiców Lechii czy miłośników boksu, ale
jest to jednocześnie towarzystwo bezwzględnych bandytów i neonazistów. Taka jest bowiem specyfika
środowiska, z którego wywodzi sie Nawrocki - w jednym tyglu mieszają sie działacze FMW i innych
organizacji podziemnych z lat 80., działacze ruchów kościelnych i porządni działacze sportowi z
chuliganami piekarskimi, neonazistami i sutenerami.

Jak dla mnie PiS-i kryształ. Głosuję!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Bruner niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 8:54
Boją się kandydata niezależnego oj boją, rajty falują no nie?
~~Pytanie 4 niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 9:00
Ci co zadłużają teraz spółki skarbu państwa, które za Prawa i Sprawiedliwości przynosiły miliardowe zyski to są patrioci???
Czy coś mi umknęło?
~~Rudobrązowa Śliwa niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 9:09
Gostek, który wstydzi się swoich rodziców chce być kolejnym ,, prentem ".
~~KAC niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 9:35
~~taka prawda napisał(a): Wbrew temu, co mówią ostatnio w PiS-ich mediach, Karol Nawrocki zna sie z Olgierdem Lipnickim,
Grzegorzem Horodką oraz innymi neonazistami i bardzo brutalnymi przestepcami z Gdańska.
Doskonale orientuje sie, jaka jest ich przeszłość i poglądy. Tak samo jest w przypadku „Wielkiego Bu",
sutenera występującego w walkach freaków czy z promowanym przez Nawrockiego a możliwym do powiązania ze światem przestępczym i neonazistami trenerem boksu Maciejem Brzostkiem.
O tym, że Nawrocki mija sie z prawdą zaprzeczając niewygodnym znajomościom lub sprowadzając je do
„przypadkowych zdjęć" czy spotkań, wie co najmniej 200-300 osób z ich zazębiających się kręgów towarzyskich.
Prezes IPN i potencjalny kandydat PiS na prezydenta RP obraca się w towarzystwie, w którymUpominki patriotyczneUpominki z Polski
jest wielu porzadnych, uczciwych i patriotycznie nastawionych kibiców Lechii czy miłośników boksu, ale
jest to jednocześnie towarzystwo bezwzględnych bandytów i neonazistów. Taka jest bowiem specyfika
środowiska, z którego wywodzi sie Nawrocki - w jednym tyglu mieszają sie działacze FMW i innych
organizacji podziemnych z lat 80., działacze ruchów kościelnych i porządni działacze sportowi z
chuliganami piekarskimi, neonazistami i sutenerami.

Jak dla mnie PiS-i kryształ. Głosuję!

Widać że rosyjskie i białoruskie trole tutaj też piszą
~~Liliowoniebieski Szczodrzeniec niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 9:44
~~Bruner napisał(a): Boją się kandydata niezależnego oj boją, rajty falują no nie?

A ja myślałem że niema już takich deb.li że myślą że on jest niezależny,jaka ciemnota aż się martwię
~~Brunier niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 10:01
~~Liliowoniebieski Szczodrzeniec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bruner napisał(a): Boją się kandydata niezależnego oj boją, rajty falują no nie?

A ja myślałem że niema już takich deb.li że myślą że on jest niezależny,jaka ciemnota aż się martwię

Ale rajty ci falują co? Przyznaj uczciwie, falują ci no nie? To nie wstyd się przyznać uczciwie:) to dla zdrowia dobre jest:)
~~Żółta Kolkwicja niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 10:19
~~Pytanie 4 napisał(a): Ci co zadłużają teraz spółki skarbu państwa, które za Prawa i Sprawiedliwości przynosiły miliardowe zyski to są patrioci???
Czy coś mi umknęło?

Sztuczne zęby Obajtka za 200 tys z państwowych pieniędzy
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza