~~taka prawda napisał(a): Wbrew temu, co mówią ostatnio w PiS-ich mediach, Karol Nawrocki zna sie z Olgierdem Lipnickim,
Grzegorzem Horodką oraz innymi neonazistami i bardzo brutalnymi przestepcami z Gdańska.
Doskonale orientuje sie, jaka jest ich przeszłość i poglądy. Tak samo jest w przypadku „Wielkiego Bu",
sutenera występującego w walkach freaków czy z promowanym przez Nawrockiego a możliwym do powiązania ze światem przestępczym i neonazistami trenerem boksu Maciejem Brzostkiem.
O tym, że Nawrocki mija sie z prawdą zaprzeczając niewygodnym znajomościom lub sprowadzając je do
„przypadkowych zdjęć" czy spotkań, wie co najmniej 200-300 osób z ich zazębiających się kręgów towarzyskich.
Prezes IPN i potencjalny kandydat PiS na prezydenta RP obraca się w towarzystwie, w którymUpominki patriotyczneUpominki z Polski
jest wielu porzadnych, uczciwych i patriotycznie nastawionych kibiców Lechii czy miłośników boksu, ale
jest to jednocześnie towarzystwo bezwzględnych bandytów i neonazistów. Taka jest bowiem specyfika
środowiska, z którego wywodzi sie Nawrocki - w jednym tyglu mieszają sie działacze FMW i innych
organizacji podziemnych z lat 80., działacze ruchów kościelnych i porządni działacze sportowi z
chuliganami piekarskimi, neonazistami i sutenerami.
Jak dla mnie PiS-i kryształ. Głosuję!
~~Bruner napisał(a): Boją się kandydata niezależnego oj boją, rajty falują no nie?
~~Liliowoniebieski Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bruner napisał(a): Boją się kandydata niezależnego oj boją, rajty falują no nie?
A ja myślałem że niema już takich deb.li że myślą że on jest niezależny,jaka ciemnota aż się martwię
~~Pytanie 4 napisał(a): Ci co zadłużają teraz spółki skarbu państwa, które za Prawa i Sprawiedliwości przynosiły miliardowe zyski to są patrioci???
Czy coś mi umknęło?