~~Brunier napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieski Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bruner napisał(a): Boją się kandydata niezależnego oj boją, rajty falują no nie?
A ja myślałem że niema już takich deb.li że myślą że on jest niezależny,jaka ciemnota aż się martwię
Ale rajty ci falują co? Przyznaj uczciwie, falują ci no nie? To nie wstyd się przyznać uczciwie:) to dla zdrowia dobre jest:)
~Tobie to pod sufitem faluje ,41% Trzaskowski a twój Nowogrodzki w porywach 26% .
~~Żółta Kolkwicja napisał(a): ~~Brunier napisał(a): Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieski Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bruner napisał(a): Boją się kandydata niezależnego oj boją, rajty falują no nie?
A ja myślałem że niema już takich deb.li że myślą że on jest niezależny,jaka ciemnota aż się martwię
Ale rajty ci falują co? Przyznaj uczciwie, falują ci no nie? To nie wstyd się przyznać uczciwie:) to dla zdrowia dobre jest:)
~Tobie to pod sufitem faluje ,41% Trzaskowski a twój Nowogrodzki w porywach 26% .
~~Ooo napisał(a): Zagadka dla uśmiechniętych: przyszedł na komisję i puścił bąka.?!
~~mocny bat napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ooo napisał(a): Zagadka dla uśmiechniętych: przyszedł na komisję i puścił bąka.?!
Siedziałeś pod krzesłem, mamusie byś słyszał jak popierduje w czasie jazdy.