Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Karmazynowa Scewola niezalogowany
7 grudnia 2024r. o 17:02
Jak wy się boicie tego Nawrockiego , możecie go wyzywać , możecie podejrzewać , możecie tylko obserwować jak wzniesie się jak gołąb wolności by Polskę oswobodzić z komisji , i nieudaczników z 13 grudnia , PODWYKONAWCÓW Niemiec…!!!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~gołąb wolności niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 11:21
Kandydat na prezydenta Nawrocki od rana w Lądku-Zdroju u powodzian:
„Przyjechałem tutaj do roboty”

Na tragarza idealny kandydat. Gdyby zatrudniano przez głosowanie ,miałby mój głos i gotów byłbym wejść do Niezależnego i Obywatelskiego Komitetu Poparcia, a nawet dałbym grosz z mej emerytury.
~~Jasio niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 11:22
'Janusz Waluś to pochodzący z Polski południowoafrykański działacz skrajnej prawicy. Pod koniec lat 80-tych dołączył do neonazistowskiej i uznawanej za terrorystyczną organizacji Afrykanerski Ruch Oporu. W 1993 r. zamordował czarnoskórego lidera Południowoafrykańskiej Partii Komunistycznej Chrisa Haniego. Za zlecenie zabójstwa odpowiedzialny był lider Partii Konserwatywnej Clive Derby-Lewis. Obaj zostali skazani na karę śmierci, a po jej zniesieniu w Republice Południowej Afryce, wyrok zamieniono na dożywocie.

"Wychodził ze swojego samochodu. Wsadziłem pistolet Z88 za pasek z tyłu moich spodni i podszedłem do niego. Nie chciałem strzelać w plecy, więc zawołałem: mister Hani. Odwrócił się, a ja wyciągnąłem pistolet i strzeliłem w niego. Kiedy się przewracał, strzeliłem drugi raz. Tym razem w głowę. Kiedy upadł na ziemię, oddałem jeszcze dwa strzały w skroń. Zaraz potem wsiadłem do samochodu i odjechałem stamtąd najszybciej, jak to było możliwe" – zeznawał Waluś w sądzie.

21 listopada 2022 r. Trybunał Konstytucyjny RPA zadecydował o warunkowym zwolnieniu Walusia z więzienia. Wyszedł na wolność 7 grudnia, otrzymując dwuletni zakaz opuszczania terytorium Republiki Południowej Afryki.

Minister spraw wewnętrznych RPA Leon Schreiber oświadczył, że deportację 71-letniego Walusia finansuje Polska. Podkreślił, że obywatele RPA nie poniosą żadnych kosztów w związku z tą operacją.

Konfiarze przeszczęśliwi. Na lotnisku witał i obściskiwał tego zbrodniarza Braun.
Czy Braun czy może konfa opłaciła te koszty? Opłacili to Polacy.
~~Jurko61- pomożesz niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 19:01
Pytanie o PiS-a , dobrego matematyka;
Nie umiałem rozwiązać zadania ;
Jeżeli Nawrocki ma 41 lat
jego żona 38, syn 21
To ile lat miała jego żona , zachodząc w ciążę.?
~~ niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 19:09
Trafiłeś pod dobry adres z tym pytaniem.
~~chyba niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 19:41
~~Jurko61- pomożesz napisał(a): Pytanie o PiS-a , dobrego matematyka;
jego żona 38, syn 21

O ile umiem liczyć to w momencie zajścia w ciążę musiała mieć16 lat i 3 miesiące .
~~dwie wieże niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 19:46
~~Karmazynowa Scewola napisał(a): Jak wy się boicie tego Nawrockiego , możecie go wyzywać , możecie podejrzewać , możecie tylko obserwować jak wzniesie się jak gołąb wolności by Polskę oswobodzić z komisji , i nieudaczników z 13 grudnia , PODWYKONAWCÓW Niemiec…!!!

A czy ty durny PISowcu myślisz ,że Alik Kaczyńskiego miał by gorsze notowania od tego Nawrockiego ?
~~Ciemnoczerwony Mak niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 20:00
~~Jurko61- pomożesz napisał(a): Pytanie o PiS-a , dobrego matematyka;
jego żona 38, syn 21

Swym intelektem lekko przebiłeś amebę,
lewaki (D) to nie słyszeli o adopcji dzieci?pewnie nie,bo płaskoziemiec myśli że adoptować można tylko zwierza takiego samego jak on sam zresztą
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza