Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen, Trzaskowski, Hołownia… a Ty? Na kogo postawisz w wyborach Prezydenta RP 2025? [SONDA]
~~Bolecnauta niezalogowany
26 stycznia 2025r. o 20:54
Przykłady podawaj a sprawdzimy to co chcesz tu wmawiać . I dla równowagi wypisz wyzwiska chama Lucjana.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Piwna Krwawnica niezalogowany
26 stycznia 2025r. o 21:38
~~dawny znajomy napisał(a): Podaj jeden przykład frajerze gdzie Jan wyzwał tu kogokolwiek od pedałów czy kundli . Nie podasz takiego przykładu więc po co tu wiejski kmiocie podskakujesz.
''raus '' piszesz o starszym człowieku a malinowy nos to młodzieniaszek? Stary pierdziel któremu we łbie się pomieszało i ma się tu za Bóg wie kogo a prostak z niego pierwszej wody i dwulicowiec bo o chamstwie brata już słowem nie pisze.

Zapamiętaj sobie jedno co do Jurka , po przejściach , nigdy nie ubliżający tym co na to nie zasłużyli …
nie mający stracha , nawet przed 30 latkiem nie pęknie , żadnego tu Jasia laniem nie straszyłem,
zapewne twoja „fasolka”nie potrafi ogarnąć tekstu
z rzuceniem rękawicy , więc poczytaj w jakich sytuacjach można użyć tego zwrotu …
Kiedyś używałem zwrotu , ( stracha i pieniędzy nigdy nie miałem) , to pierwsze pozostało , drugie się diametralnie zmieniło.. , wielokrotnie zadajecie mi pytanie dlaczego nie krytykuje Lucjana i jego zachowań , więc zadam wam pytanie , a dlaczego mam go krytykować …??? Odnieś się do tego co ci na odcisk
nadepnął …., czy ja zaczepiam Jasia …???
Jedyne odnoszę się do jego wpisów na oficjalnym forum dyskusyjnym …! ,
przecież nie mogę być tak zafascynowany Jasia wpisami jak ty ( dawny znajomy) , „w moich oczach” i przekonaniu nie wszystko jest trafne co Jasiu wpisze ..
Oczywiście wychowałem się wśród tych co mieli zasady , i nie używali tak łatwo słownictwa ( frajer, cwel, i tym podobnych) , oczywiście użyłem zwrotu który przypasował Jasiowi ( tzw.damskie się nie liczą )
przypuszczam że jesteś zbyt młody byś to zrozumiał.
Ciekawy zwrot ( prostak z niego pierwszej wody )
Więc jeżeli nie masz nic przeciwko , rzucę ci rękawice
i poczekam na konkrety …

14240
M21W2
27 stycznia 2025r. o 8:47
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): porównał moje ulubione ''wyzwisko '' czyli kmiotek do Lucjanowego pedała jakim mnie ''uraczył '

Kłamstwo hejtera . Przypisz mi wszystkie wyzwiska jakimi tu na forum " uraczyli" ciebie bolecnauci. Pozdrawiam , faszysta, nieuk, wiejski tłuk .
~~Brązowozłoty Barwinek niezalogowany
27 stycznia 2025r. o 9:02
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ~~Piwna Krwawnica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): Podaj jeden przykład frajerze gdzie Jan wyzwał tu kogokolwiek od pedałów czy kundli . Nie podasz takiego przykładu więc po co tu wiejski kmiocie podskakujesz.
''raus '' piszesz o starszym człowieku a malinowy nos to młodzieniaszek? Stary pierdziel któremu we łbie się pomieszało i ma się tu za Bóg wie kogo a prostak z niego pierwszej wody i dwulicowiec bo o chamstwie brata już słowem nie pisze.

Zapamiętaj sobie jedno co do Jurka , po przejściach , nigdy nie ubliżający tym co na to nie zasłużyli …
nie mający stracha , nawet przed 30 latkiem nie pęknie , żadnego tu Jasia laniem nie straszyłem,
zapewne twoja „fasolka”nie potrafi ogarnąć tekstu
z rzuceniem rękawicy , więc poczytaj w jakich sytuacjach można użyć tego zwrotu …
Kiedyś używałem zwrotu , ( stracha i pieniędzy nigdy nie miałem) , to pierwsze pozostało , drugie się diametralnie zmieniło.. , wielokrotnie zadajecie mi pytanie dlaczego nie krytykuje Lucjana i jego zachowań , więc zadam wam pytanie , a dlaczego mam go krytykować …??? Odnieś się do tego co ci na odcisk
nadepnął …., czy ja zaczepiam Jasia …???
Jedyne odnoszę się do jego wpisów na oficjalnym forum dyskusyjnym …! ,
przecież nie mogę być tak zafascynowany Jasia wpisami jak ty ( dawny znajomy) , „w moich oczach” i przekonaniu nie wszystko jest trafne co Jasiu wpisze ..
Oczywiście wychowałem się wśród tych co mieli zasady , i nie używali tak łatwo słownictwa ( frajer, cwel, i tym podobnych) , oczywiście użyłem zwrotu który przypasował Jasiowi ( tzw.damskie się nie liczą )
przypuszczam że jesteś zbyt młody byś to zrozumiał.
Ciekawy zwrot ( prostak z niego pierwszej wody )
Więc jeżeli nie masz nic przeciwko , rzucę ci rękawice
i poczekam na konkrety …

a ja nadal czekam właśnie na konkretne przykłady tego niby mojego ''ubliżania''...
czekam też na przykłady byś Juruniu porównał moje ulubione ''wyzwisko '' czyli kmiotek do Lucjanowego pedała jakim mnie ''uraczył ''
zadajesz pytanie dlaczego masz to robić? ...więc ci odpowiadam - skoro nie potrafisz się odnieść do chamskiego Lucjana to nie komentuj moich wpisów ....
dzisiaj czytam że wychowywałeś się wśród tych z ''zasadami'' ?...to tam wpoili ci ''zasadę '' że ''damskie się nie liczą''?

potrafisz otwarcie wyjaśnić znaczenie tych słów? ....myślę Juruniu że w tym przypadku nie wystarczy ci ''jaj'' i twoje boziewiczowskie ''rzucanie rękawicy '' pójdzie się tutaj pierd...ć...;D

i jeszcze jedno gościu...czy mnie zaczepiasz?...nie wiem czy robi to Lucjan?...nie wiem ...
ale obserwuję forum i widzę te wpisy o ''poddaszu'' i uważam że nie pomylę się wiele jeśli powtórzę to co już kiedyś napisałem...
podejrzewam o to was dwóch i waszego grubego koleżkę ...przypomnij sobie naszą rozmowę na ławeczce i co ci na ten temat mówiłem ...;D

a teraz czas na kreślenie zakładów bo wiesz- STS i hazard...;D ;D

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Wydupcą go Raichu i gdzie tu będzie mieszkał ? Pod mostem? A może u plebanka?
Ciekawe czyj to wpis …??
Pewnie „Becia Oborowa” to wymysł kulturalny ,
inteligentny … nie zaczepiasz nikogo …
przypadkowo Multipla i Polonez ukazały się w jednym wpisie twego autorstwa ….
Gdybym myślał twoim tokiem … może by mi wpoili zasady … damskie proste określenie , kobieta nie może ci nawrzucać …. więc w przypadku pewnym
mogłeś tymi słowami skwitować , miałbyś jakieś zasady … a wiesz kto leci na policję i do prokuratury…
więc po co się rozpisywać….
Miałem temat do ciebie podjechałem , wytłumaczyłem , to są te zasady , chcesz ze mną porozmawiać o mnie ..?? podnieś rękawice dla zasady , jesteś przecież oczytany , więc masz wiedzę że nie tylko mordobicie jest w tym tekście ujęte , takie są moje zasady … chcesz mi coś powiedzieć co do mojego statusu życiowego …? , miej zasady i ( yaya) ..

~~Alfons kaczyńskiego niezalogowany
27 stycznia 2025r. o 9:04
Alfons chce byc drugim Trumpem lecz brakuje mu wszystkiego a w szczegòlności elementarnej wiedzy.
~~Brązowozłoty Barwinek niezalogowany
27 stycznia 2025r. o 9:09
A że zapytałem jak tam przebiega sprawa z tymi wrażliwymi… z czystej ludzkiej ciekawości,
co w tym złego widzisz …????
Przecież sam to tu nagłośniłeś ….
Prosta ciekawość , czy serial się zakończył….
lub nowe odcinki będą …
~~ha ha niezalogowany
27 stycznia 2025r. o 9:33
Śmieszy mnie ten Malinowy Nos rżnący bohatera co przed nikim nie pęka ,nawet trzydziestolatek wysportowany to dla niego małe piwo . Najpierw niech posprząta Niemcowi plac bo zasadzi mu kopa i pogoni do Polski .
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
27 stycznia 2025r. o 10:45
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): porównał moje ulubione ''wyzwisko '' czyli kmiotek do Lucjanowego pedała jakim mnie ''uraczył '

Kłamstwo hejtera . Przypisz mi wszystkie wyzwiska jakimi tu na forum " uraczyli" ciebie bolecnauci. Pozdrawiam , faszysta, nieuk, wiejski tłuk .

no i pokazał się tchórzliwy Lucuś ale tym razem zalogowany...;D
napisz mi więc o jakie to kłamstwo ci chodzi ...
wyjaśniam ci coś Lucuś ....mnie nie interesują wyzwiska którymi jak piszesz ''raczą '' mnie jacyś ''bolecnauci ''bo mi to powiewa ...
mnie interesują otwarte i jasno pisane przez ciebie wyzwiska którymi się tu do niedawna ''popisywałeś pisząc je pod moim adresem ....

i nie pozdrawiaj mnie tu fałszywcu bo z takimi jak ty który sam się określa faszystą ,nieukiem i wiejskim tłukiem nie chcę mieć nic wspólnego...
pisz sobie ze swoim przyjacielem grubasem któremu tu oficjalnie obrabiałeś dupę...;D
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza