BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Sumptuastic z nowym klipem na rozpoczęcie 2025 roku! [WIDEO]
BolecForum Bolecnauci komentują

Sumptuastic z nowym klipem na rozpoczęcie 2025 roku! [WIDEO]

38 odpowiedzi strona 2 z 5
~~Siwawy Chmielgość
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jj napisał(a): Osoby wyżej komentujące to polskie buraki. Nie ważne, aby wspierać lokalną twórczość. Może pochwalcie się swoimi osiągnięciami ? Ten hejt to już jest naprawdę do pozygu.

Ty weź się odpi€rdol od mojej osoby!!! Co to za twórczość jak tą grupę disco-polo zna tylko  Bolesławiec i wiochy obok. Druga sprawa nikt nikogo nie hejtuje tylko wyrażamy swoją opinie co do tej grupy. Mógłbym zrozumieć jakby ów grupa disco - polo miała rozpoznawalność jak Zenek Martyniuk lub grupa Boys. Tego zespołu nikt nie zna w Polsce

A powiedz czym ty w swoim ,podejrzewam nudnym życiu możesz się pochwalić,obojętnie w jakiej dziedzinie?
~~Kupiłem nick gość
Pytasz to już tobie odpisuje. Zwiedziłem trochę świata , kupiłem za swoje zarobione pieniądze mieszkanie ( bez kredytów ) dalej robię to co lubię czyli podróżuje. Nie muszę jęczeć że w Bolesławcu zabrali połączenia MZK bo mam swój samochód , nie stękam że paliwo w Bolesławcu jest drogie bo mnie stać na niego. A teraz ty odpisz co ty osiągnęłaś / as ??
~~Siwawy Chmielgość
~~Kupiłem nick napisał(a): Pytasz to już tobie odpisuje. Zwiedziłem trochę świata , kupiłem za swoje zarobione pieniądze mieszkanie ( bez kredytów ) dalej robię to co lubię czyli podróżuje. Nie muszę jęczeć że w  Bolesławcu zabrali połączenia MZK bo mam swój samochód , nie stękam że paliwo w Bolesławcu jest drogie bo mnie stać na niego. A teraz ty odpisz co ty osiągnęłaś / as ??[ Odpowiadam;po pierwsze nie chwalę się bogactwem,świata trochę zwiedziłem,mam sukcesy w sporcie w skali kraju a co najważniejsze ,potrafię docenić każdego kto robi coś w zyciu a nie go hejtuję,tylko dlatego że coś osiągnął.Dużo zdrowia w nowym roku.
~~Kupiłem nick gość
~~Siwawy Chmiel napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Pytasz to już tobie odpisuje. Zwiedziłem trochę świata , kupiłem za swoje zarobione pieniądze mieszkanie ( bez kredytów ) dalej robię to co lubię czyli podróżuje. Nie muszę jęczeć że w  Bolesławcu zabrali połączenia MZK bo mam swój samochód , nie stękam że paliwo w Bolesławcu jest drogie bo mnie stać na niego. A teraz ty odpisz co ty osiągnęłaś / as ??[ Odpowiadam;po pierwsze nie chwalę się bogactwem,świata trochę zwiedziłem,mam sukcesy w sporcie w skali kraju a co najważniejsze ,potrafię docenić każdego kto robi coś w zyciu a nie go hejtuję,tylko dlatego że coś osiągnął.Dużo zdrowia w nowym roku.

Zauważyłem że teraz jak ktoś wyrazi swoje zdanie to odrazu ma podpięte ze to hejt. A co do tej grupy , ten zespół w ogóle nie jest znany zna go tylko Bolesławiec i okoliczne wioski. To już Zenek Martyniuk jest bardziej znaną osobowością bo jest rozpoznawalny w Polsce. A ta nasza grupa tak jak pisałem wcześniej jest znana w Bolesławcu i okolicznych wiochach a koncerty dawali tylko w starym imperium i na dni ceramiki. Niech sobie tam grają ale tak szczerze oni są w Polsce nie znani bo grają chüjowatą muzykę.
~~janusz pirotechnikigość
Bombowa wiadomość! Ten utwór to prawdziwa petarda a nawet saletra!
~~Kupiłem nick gość
-Siwawy Chmiel-
I weź mi odpisz proszę co masz na myśli pisząc „Osiągnięcia”?
Uwierz dużo znam grup garażowych którzy tworzą muzykę w garażach ale oni czasami są zapraszani na jakieś dożynki lub święto jakieś gminy. O osiągnięciach muzycznych może napisać np Kamil Bednarek , TSA , a nawet Majka Jeżowska. A grupa z Bolesławca robi to co lubi a to nie jest żadne osiągnięcie jak są znani tylko w Bolesławcu i w okolicznych wiochach. Sam piszesz że podróżujesz to jak będziesz w innym województwie niż dolnośląskim to zapytaj się na Podkarpaciu czy na Podlasiu czy znają Sumptuastic. Odpowiedzą tobie kto to jest ?? A zapytaj się o Kamila Bednarka lub nawet Zenka Martyniuka to dostaniesz inna odpowiedz
~~Groszkowa Gipsówkagość
Był za to jakiś grant, czy inną dotacja?
Przeboju z tego nie będzie, do wypłaczliwienia się po połamanej miłości za kakafoniczne toto i się nie nada, tym bardziej do kotleta. Dobrze że lokalne ziomalstwo ma stronę w internatach, bo nikt by się o tym dziele nie dowiedział.
~~Kupiłem nickgość
~~Groszkowa Gipsówka napisał(a): Sumptuastic

Nie wiem ile to już lat minęło ale znam tylko jeden kawałek Sumptuastic chyba utwór nazywał się „rozkosz” czy coś takiego. A znam go przez to że non stop piłowany był na muzycznym radiu. I mogę się założyć że wszyscy co kojarzą grupę Sumptuastic to tylko znają ja po tym jedyn utworku. Reszty utworów nikt już nie wymieni.
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA