~~xx napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ja np w Holandii pracuje i mam ubezpieczenie podstawowe a tak i tak muszę w miesiąc w miesiąc wyj€bać 280€
Durny xuju Ja w Polsce co miesiąc muszę wyrzygać na ZUS 2,5 tys zł to jest około 600 euro .
Przepraszam , przepraszam nic nie musisz!!zawsze możesz się zwolnić i iść na zasiłek dla bezrobotnych i składkę ZUS będzie płacił tobie urząd pracy
I w czym widzisz tępa pało problem
Durny cwelu na zasiłku to chyba ty jesteś ja mam firmę 40 lat a ty łajzo możesz pałę mi obciągnąć .
To jak masz firmę to co sapiesz że placisz ZUS prawie 600€? … możesz przygłupie zawsze firmę zamknąć i iść do pracy na etat. I nie będziesz płacił 600€ ZUS.
Aaaa i za te 600€ masz bardzo dobrą służbie zdrowia. Tak jak pisałem wyżej , lekarz pewnie sam dzwoni do ciebie pytając jak się czujesz , na lekarza specjalistę czekasz max 5 dni.
Płacisz takie duże pieniądze ale przynajmniej wiesz za co płacisz. A ja idąc w Holandii do lekarza na wszystko przepisują paracetamol
~~Jasnopopielata Dąbrówka napisał(a): w Polsce paracetamol jest bez recepty
poco ty chodzisz do konowała , jak ciebie
leczą konopie i marycha uśmierza ból
~~Dobytek napisał(a): Dwa typy kobier chcą głosować na Mentzena. Głuche i głupie.
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dobytek napisał(a): Dwa typy kobier chcą głosować na Mentzena. Głuche i głupie.
mówisz, twoja żona i kochanka na niego zagłosują ?