Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Szymon Pogoda mocno odpowiada bolesławieckiej Koalicji Obywatelskiej [WIDEO]
~~Zielonożółta Gunera niezalogowany
20 czerwca 2025r. o 21:07
Łysi są mądrzejsi od owłosionych ,tak twierdzą Amerykanie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Juras z Dortmunda niezalogowany
21 czerwca 2025r. o 6:46
Warszawa, dnia 18 grudnia 1981 r. Zgodnie z zatwierdzonym planem działań operacyjnych w stosunku do figuranta Jar, po rozmowie prowadzonej przez Wydz. IX Dep. III MSW, ponownie został zatrzymany przez grupę realizacyjną i doprowadzony do KSMO. Rozmówca był kompletnie zaskoczony i zdezorientowany. Uporczywie wyjaśniał, że był na rozmowie w MSW i został zwolniony, sugerował, że musiała nastąpić pomyłka, że zapewne chodzi nam o jego brata bliźniaka Lecha.
Zażądałem, aby określił czy będzie przestrzegał przepisy stanu wojennego. Wywarło to na nim bardzo silne wrażenie, widać było, że usilnie kalkuluje swoją sytuację. Zaproponowałem kawę, zgodził się. Dalej w luźnej rozmowie opowiedział o swojej działalności politycznej, m.in o działalności w Biurze Interwencyjnym KSS KOR. Wypowiedzi te potwierdzały nasze dotychczasowe rozpoznanie operacyjne. Zaproponowałem, byśmy rozpoczęty dialog kontynuowali w przyszłości. Po dalszej rozmowie Jar zgodził się na kontynuowanie rozmów na neutralnym gruncie.
Wnioski:
1. Rozmowa potwierdziła trafność koncepcji działań operacyjnych w stosunku do figuranta.
2. Dokonano wstępnej fazy pozyskania. W celu zakonspirowania jako TW, proponuję nie rejestrować w Biurze C, a spowodować prowadzenie rozpracowania w ramach kwestionariusza ewidencyjnego przez Wydz. II Dep. III
St. Inspektor Wydz. II ppłk M. Kijowski
~~Balzack niezalogowany
21 czerwca 2025r. o 20:12
Stary zboku zawsze był mientkom fajom.
~~pytanie 4 niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 2:18
Mam jedno kluczowe i zasadne pytanie, bo coraz trudniej zrozumieć „argumenty” przeciwników ponownego liczenia głosów, którzy twierdzą, że to „zamach na demokrację”. W jakim celu te karty są przechowywane przez okres minimum 5 lat? Żeby palić nimi w piecu czy podcierać sobie dupę, ha ?
~~co za przypadek niezalogowany
24 czerwca 2025r. o 18:19

Śmiali się z PISów że niewykształceni, od pługa oderwani, bez języków, w dwóch różnych butach chodzą i za dużych kurtkach, a oni wzięli i wybory przekręcili. Pytanie czy tylko ostatnie.
~~Bladoczerwona Sośnica niezalogowany
24 czerwca 2025r. o 18:50
~~Zielonożółta Gunera napisał(a): Łysi są mądrzejsi od owłosionych ,tak twierdzą Amerykanie.

A kto jest bardziej wredny ,rudy czy łysy ,łysy bo nie wiadomo czy wcześniej nie był rudy !
~~Szarobury Cis niezalogowany
24 czerwca 2025r. o 19:14
~~Bladoczerwona Sośnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonożółta Gunera napisał(a): Łysi są mądrzejsi od owłosionych ,tak twierdzą Amerykanie.

A kto jest bardziej wredny ,rudy czy łysy ,łysy bo nie wiadomo czy wcześniej nie był rudy !

Chciał dogryźć rudy łysemu i?.-Oj nie dała Bozia włosków, nie dała.-Chciała dać ale były same rude to nie brałem :)
~~Bladoczerwona Sośnica niezalogowany
24 czerwca 2025r. o 21:44
~~Szarobury Cis napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladoczerwona Sośnica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonożółta Gunera napisał(a): Łysi są mądrzejsi od owłosionych ,tak twierdzą Amerykanie.

Chciał dogryźć rudy łysemu i?.-Oj nie dała Bozia włosków, nie dała.-Chciała dać ale były same rude to nie brałem :)

Chyba odwrotnie chciał dogryźć łysy rudemu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza