Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niebezpieczny kierowca wreszcie za kratami!
~~Kupiłem nick niezalogowany
25 marca 2025r. o 17:11
Zamiast Ukraińca pchać do więzienia … to w trybie natychmiastowym bez żadnych sądów wywieź go na Medyke … a w system wbić że ma zakaz wjazdu do UE.

A komik z Ukrainy pokaże mu jak wyglada prawdziwe życie na froncie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobłękitny Ognik niezalogowany
25 marca 2025r. o 17:11
Co ten łotr tu robi. Deportacja i na front. Tam jego miejsce. Niech się wykaże
~~Fioletowa Rzeżucha niezalogowany
25 marca 2025r. o 17:20
Na front ukra!
~~umorusany czajnik niezalogowany
25 marca 2025r. o 17:28
"25-letniego obywatela Ukrainy był poszukiwany listem gończym."

Po jakiemu to?
~~Topazowy Heliotrop niezalogowany
25 marca 2025r. o 18:55
~~Kupiłem nick napisał(a): Zamiast Ukraińca pchać do więzienia … to w trybie natychmiastowym bez żadnych sądów wywieź go na Medyke … a w system wbić że ma zakaz wjazdu do UE.

A komik z Ukrainy pokaże mu jak wyglada prawdziwe życie na froncie

A on za dwa dni będzie miał legalne papiery na inne nazwisko i po tygodniu znowu będzie szalał w Polsce. Tam na wojnę idzie tylko biedota. Zresztą w Rosji też.
~~Andrzej niezalogowany
25 marca 2025r. o 21:44
Deportować chwasta ,a nie żywić na mój koszt ,wcześniej przetrącić kulasy ,żeby nie mógł prowadzić
~~Piernikowa Sośnica niezalogowany
26 marca 2025r. o 14:44
~~Andrzej napisał(a): Deportować chwasta ,a nie żywić na mój koszt ,wcześniej przetrącić kulasy ,żeby nie mógł prowadzić

Taniej by to wyszło gdyby gnoja zastrzelili "podczas próby ucieczki" jedynie można było by od jego rodziny zażądać kasę zwrotną za naboje.
~~Kupiłem nick niezalogowany
26 marca 2025r. o 17:38
~~Piernikowa Sośnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Andrzej napisał(a): Deportować chwasta ,a nie żywić na mój koszt ,wcześniej przetrącić kulasy ,żeby nie mógł prowadzić

Taniej by to wyszło gdyby gnoja zastrzelili "podczas próby ucieczki" jedynie można było by od jego rodziny zażądać kasę zwrotną za naboje.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza