Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki odwiedzi Bolesławiec - ZMIANA TERMINU
~~Złocistożółty Jarząb niezalogowany
7 godz. 50 min. temu
~~Dokładnie napisał(a): Dlaczego nikt tu nie napisze że opiekunka Pana Jezego szuka już adwokata.Baba kłamała i wylała szambo jak tvn .I po wielkim skandalu będzie bo to wszystko napompowale a lawaki sobie konika biją z wrażenia że taka afera.Afera to była jak Hania ludzi w warszawie pod most wyje.bala dlaczego wtedy nikt nie szczękał.

Dlaczego nikt nie pisze, że opiekunka szuka już adwwokata?
Ano dlatego, że to nieprawda.
To złodziej Nawrocki będzie musiał oddać miastu Gdańsk wyłudzone mieszkanie.
Dodatkowo czeka go sprawa karna o poświadczenie nieprawdy w akcie notarialnym.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pytanie mam niezalogowany
7 godz. 43 min. temu
Jeśli pis kradł a po nie kradnie to dlaczego budżet państwa jest rekordowy ????
~~Co za łachudra niezalogowany
7 godz. 35 min. temu
~~Pytanie mam napisał(a): Jeśli pis kradł a po nie kradnie to dlaczego budżet państwa jest rekordowy ????

Łajzo ,dlatego rekordowy bo jesteśmy bogaci. Co innego deficyt ale o to pryszczaty nie pytałeś.
~~Jasnozielona Poziomka niezalogowany
6 godz. 54 min. temu
.. hejterski ściek z bolca ..
bez info ..
~~To nie tak niezalogowany
6 godz. 27 min. temu
Kawalerka 28 m. kw.
"Tymczasem Prezydent Rafał Trzaskowski wystawia na sprzedaż zabytkową kamienicę Izaaka Rothberga przy ul. Marszałkowskiej 66 za jedyne 31 mln 100 tys zł. Zamiast inwestować, wyprzedaje majątek warszawiaków. Zamiast wyremontować, miasto chce pozbyć się jednego z niewielu przedwojennych budynków w tej okolicy.
Swój plan ratusz poprzedził masowym wysiedleniem lokatorów komunalnych pod pretekstem... zamiaru gruntownego remontu i rewitalizacji kamienicy. Najprawdopodobniej trafi ona w ręce deweloperów, którzy stworzą tam luksusowe apartamenty za miliony" - zauważają aktywiści Miasto Jest Nasze
6 godz. 18 min. temu
Szczerością zaskoczyła red. Renata Grochal w audycji na antenie Trójki. W trakcie rozmowy o kawalerce Nawrockiego wypaliła:
- „oświadczenie, która Interia ujawniła, jest właśnie z postępowania sprawdzającego ABW, które przechodził w 2021 roku…”.
Gdy red. Grochal zorientowała się, co powiedziała, rzuciła się samej sobie na ratunek:
- „ja nie wiem skąd redakcja miała ten dokument. […] Ja powiedziałam… tak myślę, że to jest z tego postępowania sprawdzającego”.
6 godz. 10 min. temu
- "W dniu dzisiejszym do PKPS wpadła TV Republika. Mam pytanie, czy ktoś ma niedrogiego prawnika z którym mogłabym skonsultować odpowiedzi, żeby dodatkowo się nie pogrążyć?" — napisała na Facebooku Anna Kanigowska, opiekunka Jerzego Ż.
~~przegrany wyborca PIS niezalogowany
6 godz. 9 min. temu
~~To nie tak napisał(a): Szczerością zaskoczyła red. Renata Grochal w audycji na antenie Trójki. W trakcie rozmowy o kawalerce Nawrockiego wypaliła:
- „oświadczenie, która Interia ujawniła, jest właśnie z postępowania sprawdzającego ABW, które przechodził w 2021 roku…”.
Gdy red. Grochal zorientowała się, co powiedziała, rzuciła się samej sobie na ratunek:
- „ja nie wiem skąd redakcja miała ten dokument. […] Ja powiedziałam… tak myślę, że to jest z tego postępowania sprawdzającego”.

Aha , to dobrze mówi Kaczyński ,że tego Jerzego ,alfonsowi podrzucił Tusk i UBecja.. Ja , wyborca PiS w to jak najbardziej wierzę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza