Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki odwiedzi Bolesławiec - ZMIANA TERMINU
~~To nie tak niezalogowany
10 maja 2025r. o 12:26
- "W dniu dzisiejszym do PKPS wpadła TV Republika. Mam pytanie, czy ktoś ma niedrogiego prawnika z którym mogłabym skonsultować odpowiedzi, żeby dodatkowo się nie pogrążyć?" — napisała na Facebooku Anna Kanigowska, opiekunka Jerzego Ż.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~przegrany wyborca PIS niezalogowany
10 maja 2025r. o 12:28
~~To nie tak napisał(a): Szczerością zaskoczyła red. Renata Grochal w audycji na antenie Trójki. W trakcie rozmowy o kawalerce Nawrockiego wypaliła:
- „oświadczenie, która Interia ujawniła, jest właśnie z postępowania sprawdzającego ABW, które przechodził w 2021 roku…”.
Gdy red. Grochal zorientowała się, co powiedziała, rzuciła się samej sobie na ratunek:
- „ja nie wiem skąd redakcja miała ten dokument. […] Ja powiedziałam… tak myślę, że to jest z tego postępowania sprawdzającego”.

Aha , to dobrze mówi Kaczyński ,że tego Jerzego ,alfonsowi podrzucił Tusk i UBecja.. Ja , wyborca PiS w to jak najbardziej wierzę.
~~Porcelanowa Kolkwicja niezalogowany
10 maja 2025r. o 12:44
coś mi się widzi że nawet najbardziej zajadliwi forumowi piSSlamiści pozamykali teraz swoje ''zdradliwe ,kłamliwe mordy'' i uciekają tchórzliwie od komentarzy o tym swoim oszuście Nowogrodzkim ...;D

a banerki już pościągaliście ? hłe,hłe,hłe....
~~Tak jest niezalogowany
10 maja 2025r. o 13:01
Aktywiści,, Miasto jest nasze,,,niech dokładnie zapoznają się z sytuacja,niech nie powielają kłamstw PiSu,lokatorzy otrzymali inne mieszkania,bo używanie słow -wysiedlaja-,kojarzą się jakby zostali mieszkancy na bruku.Taka narracja przed wyborami,to po to ,aby zaatakować Trzaskowskiego.Co? mieli zostać w starym budynku, który potrzebuje natychmiastowego remontu?A gdyby sufit spadł na głowy lokatorów? No to by było,że prezydent nie dba o mieszkańców, byłaby nagonka na Niego.
~~Złocistożółty Jarząb niezalogowany
10 maja 2025r. o 14:01
~~Porcelanowa Kolkwicja napisał(a): coś mi się widzi że nawet najbardziej zajadliwi forumowi piSSlamiści pozamykali teraz swoje ''zdradliwe ,kłamliwe mordy'' i uciekają tchórzliwie od komentarzy o tym swoim oszuście Nowogrodzkim ...;D

a banerki już pościągaliście ? hłe,hłe,hłe....

PiSie matoły posklejały ryje, bo sprawa złodzieja "na opiekę" Nawrockiego jest nie do obrony.
~~Jasiu niezalogowany
10 maja 2025r. o 14:23
Tylko Lucjan z Ocic go broni. Ale to niedouczony małorolny chłop więc takiemu nie ma co się dziwić.
~~aby uniknąć manipulacji niezalogowany
10 maja 2025r. o 14:57
Sympatycy Pis może przed powielaniem propagandy waszych mediów propagandowo manipulacyjnych zadajcie sobie choć troszeczkę trudu i sprawdźcie co Wam przekazują a nie ślepo w to wierzycie.
~~Złocistożółty Jarząb niezalogowany
10 maja 2025r. o 15:02
Dla PiS-owców nie jest ważne jak Nawrocki wyłudził mieszkanie, ale to jak informacja o tym wyciekła.
PiSie matoły nie przejmują się tym, że Nawrocki ukradł. Oni wściekle szukają tego, kto ujawnił złodziejstwo ich kandydata.
REKLAMA Villaro zaprasza