~~--- napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zenek z dużego napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Macierzanka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Okazuje się, ze i ostania wersja Batyra „wyjaśniająca” sprawę mieszkania jest wuja warta, bo daty się nie zgadzają.
Bosze, ten gość to chodzący przekręt.
Na bocznicy w Kijowie to ustaliłeś ?
Mamusie pozdrów ode mnie,była jazda bez trzymanki.
Moja mama nigdy nie jeździła towarowym....Może chodzi o żonę "cara eurpy" albo piegowatą emerytkę z biedryyy?
Pryszczaty , tu nie idzie o jazdę pociągiem, dorośniesz to zrozumiesz .Pociąg a raczej ciąg to był, niezły.
~~Zenek z dużego napisał(a):Ktoś napisał: ~~--- napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zenek z dużego napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Macierzanka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Okazuje się, ze i ostania wersja Batyra „wyjaśniająca” sprawę mieszkania jest wuja warta, bo daty się nie zgadzają.
Bosze, ten gość to chodzący przekręt.
Na bocznicy w Kijowie to ustaliłeś ?
Mamusie pozdrów ode mnie,była jazda bez trzymanki.
Moja mama nigdy nie jeździła towarowym....Może chodzi o żonę "cara eurpy" albo piegowatą emerytkę z biedryyy?
Pryszczaty , tu nie idzie o jazdę pociągiem, dorośniesz to zrozumiesz .Pociąg a raczej ciąg to był, niezły.
Piegowata zawsze towar lubiła "rozkładać" więc może chopdzi o te dostawy nocne w których uczestniczyła ? A może poprostu zdradzona szukała pocieszenia i dowartościowania ? Musisz sam to rozkminić !
Jeszcze jedno ponoć Bodnar będzie sprawdzał czy sery wykazałeś w oświadczeniu :-)
~~Grafitowy Szczodrzeniec napisał(a): Tęczowe frajerzy guma guma
Karol przyciąga tłumy
~~POlityczna redakcja napisał(a): Czy redakcja była na miejscu? Wyborcy PIS różnią się od wyborców PO tym że używają wulgaryzmów ale tak jedni jak i drudzy dają napuszczać się na siebie nawzajem.
~~Jasnoróżowy Ambrowiec napisał(a): PISMAK usłyszał to, co SAM KRZYCZY.