Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zapytaliśmy wyborców Nawrockiego, dlaczego chcą na niego głosować. "Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz" [WIDEO]
~~Hans niezalogowany
15 maja 2025r. o 9:01
~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): "Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz" - czy wy siebie słyszycie? Gdyby nie Niemcy i Unia to dalej byście mieli gówna na ulicach miast i wsi, nad morze byście jechali cały dzień i nie wiadomo gdzie byście znaleźli lub nie pracę. Zerknijcie sobie na kraje, europejskie które zostały z tyłu (Mołdawia, Albania, Bośnia, Serbia). A wy chcecie głosować na kłamcę, oszusta i manipulanta, którego ŻADEN poważny polityk w UE (w tym Niemcy, z którymi musimy żyć razem w UE) nie weźmie na poważnie. Puknijcie się w ten swój "pusty Polski patriotyczny i katolicki łeb". Macie jeszcze kilka dni, żeby wybrać mądrze.

Ja ją git Pole, hehe git gut Pole ja ja he he
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Batyr niezalogowany
15 maja 2025r. o 9:04
Kaczyński namawia do głosowania na Trzaskowskiego.
~~Perłowy Nawłoć niezalogowany
15 maja 2025r. o 9:24
Nie wiem, ale ogłupienie polskiego społeczeństwa jest co raz większe. Ludzie mają wyprane mózgi przez kościół i media. Jak można głosować na Nawrockiego znając jego przeszłość. Dobrze, że jestem już w średnim wieku i mogę olać to, ale młodzi za kilkanaście lat mogą mieć ciężko jak PISowska grupa dalej będzie przy sterach lub wetowała wszystko Adrianem lub podobnym Nawrockim.
~~Polska Naprzód niezalogowany
15 maja 2025r. o 9:49
Załosuję na Trzaskowskiego z czystym sumieniem.
~~Sutener niezalogowany
15 maja 2025r. o 9:55
Wdowa po "Nikosiu" pozwała Karola Nawrockiego, domagając się przeprosin i 100 tys. zł zadośćuczynienia za naruszenie dóbr osobistych - ustalili dziennikarze Onetu. Sprawa dotyczy książki, w której Nawrocki zasugerował, że Edyta Skotarczak była prostytutką.
~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
15 maja 2025r. o 10:18
~~Oranżowy Motylek napisał(a): Frekwencja znacznie wyższa niż na wiecach Męczena czy Czaska ! Karol wygra w pierwszej turze ! Wystarczy pójść i zagłosować. I nie sprzedać głosu za pizzę.

hehe, klamca nie ma szans.....trzas-prask i caly pis do pierdla! lacznie z klamca!
~~xyz niezalogowany
15 maja 2025r. o 11:50
Oszust Nawrocki zwołał wiec wyborczy i konferencję prasową w Wałbrzychu gdzie przywiózł ze sobą grupę starych pisowców którzy zagłuszali wszystkie pytania dziennikarzy ,wyjąc i bucząc ,zwykła hołota ,po drugie ten notoryczny kłamca nie odpowiedział na żadne zadane mu pytanie dotyczące przejęcia mieszkania za 12 tys ,kłamał ,kłamie i takie bydle chce być prezydentem Polski . W książce o Nikosiu zasugerował ,że żona Nikosia była prostytutką ,ta kobieta założyła mu sprawę i żąda 100 tysięcy odszkodowania ,taki to jest kandydat wybrany przez Kaczyńskiego .
~~Ziemistoszary Głąbigroszek niezalogowany
15 maja 2025r. o 12:25
Głosuje na Trzaskowskiego. oby wygrał i wsadził pisowskich złodziei do pudła !!
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu