Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Spotkałem pięciu kandydatów na prezydenta. Wnioski?
~~ niezalogowany
15 godz. 34 min. temu
~~Zarumieniona Szydlica napisał(a): Po aferze z nielegalnym finansowaniem kampanii wyborczej Trzaskowski powinien być usunięty z listy kandydatów ,jak byśmy żyli w demokratycznym kraju ,ale nie żyjemy.Zaznaczam że nie jestem zwolennikiem Nawrockiego

Przypominam ci tu że ci z Konfy brali kasę od braci Rosjan. A więc na nich tez nie zagłosujesz. Pozostaje ci Biejat .
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Kasztanowatordzawy Żagwin niezalogowany
15 godz. 10 min. temu
„ a my dajemy się dzielić. .. ” ?
~~Miodowy Szczawik niezalogowany
11 godz. 48 min. temu
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zarumieniona Szydlica napisał(a): Po aferze z nielegalnym finansowaniem kampanii wyborczej Trzaskowski powinien być usunięty z listy kandydatów ,jak byśmy żyli w demokratycznym kraju ,ale nie żyjemy.Zaznaczam że nie jestem zwolennikiem Nawrockiego

Przypominam ci tu że ci z Konfy brali kasę od braci Rosjan. A więc na nich tez nie zagłosujesz. Pozostaje ci Biejat .

Akurat ,to twój wymysł ,gdy by tak było cały Mordor darł by mordę na nich od dawna
~~Biskupia Ułudka niezalogowany
7 godz. 52 min. temu
Ta gazeta to pomyłka sam hejt
~~Dziwisz się niezalogowany
7 godz. 42 min. temu
Najbardziej rozwala mnie ten całkowity brak refleksji u tych ciemnych , niewykształconych wyborców PiS i ich obywatelskiego kandydata..
To, że nie zastanawiają się jaka jest alternatywa. A alternatywą jest prymitywny alfons o zerowej moralności, albo polityk z zasadami. To jest całkowity upadek.
~~Polecam niezalogowany
7 godz. 34 min. temu
YouTube Panie Grzegorzu ,Panie Prezydencie ,ja jestem Twoją Polską!
~~Grzegorz niezalogowany
7 godz. 33 min. temu
~~Polecam napisał(a): YouTube Panie Grzegorzu ,Panie Prezydencie ,ja jestem Twoją Polską!

Szczęść Boże.
~~Na Przod niezalogowany
7 godz. 6 min. temu
Albo Polska uczciwa, albo Polska cwaniaków i złodzieji. Albo przyzwoitość, albo skrajna nieprzyzwoitość!
Już w niedzielę idźmy na wybory i wybierzmy uczciwość!
#Trzaskowski2025
REKLAMA Villaro zaprasza