Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki wygrał wybory przezydenckie
~~Czarna Borówka niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 19:47
W poniedziałek rudy pachoł ma wolne bo Niemcy świętują
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 20:21
~~Czarna Borówka napisał(a): W poniedziałek rudy pachoł ma wolne bo Niemcy świętują

Ja świętuję w każdy poniedziałek :)
~~Trudno nadążyć niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 20:35
"polskojęzyczna" reżyserka Elwira Niewiera nagrodzona w ambasadzie RP w Berlinie przez ministrów Polski i Niemiec, stwierdziła, że Karol Nawrocki „nie wygrałby wyborów bez wsparcia ze strony rosyjskiej propagandy”.
Żaden z polskich "dyplomatów" nie zareagował.
Gorzej - wystąpienie zostało nagrodzone brawami.
~~Brzoskwiniowy Klon niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 21:46
~~Trudno nadążyć napisał(a): "polskojęzyczna" reżyserka Elwira Niewiera nagrodzona w ambasadzie RP w Berlinie przez ministrów Polski i Niemiec, stwierdziła, że Karol Nawrocki „nie wygrałby wyborów bez wsparcia ze strony rosyjskiej propagandy”.
Żaden z polskich "dyplomatów" nie zareagował.
Gorzej - wystąpienie zostało nagrodzone brawami.

Niemiecka propaganda nie pomogła czaskoskiemu.
~~Janusz niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 22:55
''W jednej z komisji wyborczych w Mińsku Mazowieckim doszło do pomyłki podczas ustalania wyników II tury wyborów prezydenckich – poinformowały władze miasta w piątek. Przewodniczący komisji błędnie wpisał dane do protokołu, zamieniając wyniki kandydatów. Sprawą może zająć się prokuratura.''
KUR----WA JEGO MAĆ!!!!!
POMYŁKA????
COŚ CO RZUTUJE NA PRZYSZŁOŚĆ MILIONÓW POLEK I POLAKÓW DZISIAJ NAZYWA SIĘ POMYŁKĄ?

''Sprawą może zająć się prokuratura.''
MOŻE?????? JA PIER-----DOLĘ !!!!!
KUR-----WA W JAKIM KRAJU JA ŻYJĘ??????
~~Rudobrunatnyrudawy Liliowiec niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 23:02
~~Janusz napisał(a): ''W jednej z komisji wyborczych w Mińsku Mazowieckim doszło do pomyłki podczas ustalania wyników II tury wyborów prezydenckich – poinformowały władze miasta w piątek. Przewodniczący komisji błędnie wpisał dane do protokołu, zamieniając wyniki kandydatów. Sprawą może zająć się prokuratura.''
KUR----WA JEGO MAĆ!!!!!
POMYŁKA????
COŚ CO RZUTUJE NA PRZYSZŁOŚĆ MILIONÓW POLEK I POLAKÓW DZISIAJ NAZYWA SIĘ POMYŁKĄ?

''Sprawą może zająć się prokuratura.''
MOŻE?????? JA PIER-----DOLĘ !!!!!
KUR-----WA W JAKIM KRAJU JA ŻYJĘ??????

POmyłka to was zrobiła …..Hahahaha
~~Trudno nadążyć niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 23:13
Przed wyborami: - "Cała Polska naprzód"
Po wyborach: - "Ostro do przodu"
Tylko w którą strone?
~~Liliowoczerwony Modrzew niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 23:17
~~Fur Deutschland napisał(a): Ourwa gdzie ja żyję premierem Polski jest jakiś Niemiec.

A ministrem sprawiedliwości Ukrainiec. Jakieś jaja.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza