Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki wygrał wybory przezydenckie
~~ niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 8:46
~~Brunatnoczarny Pięciornik napisał(a): tydzień temu mówiłem że przegra czaskus narkoman.

Przecież wygrał narkoman.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoczarny Pięciornik niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 8:47
~~Białobrązowy Lilak napisał(a): nigdy nie uznam tego stręczyciela i kryptofaszysty za prezydenta kraju...
szkoda mi tego kraju...

zawsze pisałem że my nie mamy prezydenta tylko marionetkę ...historia się powtórzyła i co mnie jedynie dziwi ale i wkur.... to fakt że rękę do tej przegranej przyłożył i Hołownia i Kamysz i Biejat...

czy oni przegrali?...nie...
oni nadal będą przy swoich ''korytkach ....
teraz tylko czekam na reakcję giełdy bo to też będzie pewnym wyznacznikiem nadchodzących czasów...

a teraz dopicie kawki i jazda do esteesu ...
nara ...
Masz faszyste ktory wizi bezbronne kobiety w kajdankach zespolonych Herr tyfuska.
~~Mieszkaniec Karpacza niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 8:49
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoczarny Pięciornik napisał(a): tydzień temu mówiłem że przegra czaskus narkoman.

Przecież wygrał narkoman.W Karpaczu w Wester Union rzeczywiście był narkoman Trzaskowski I posuwał biedne niewinne kombojki pod wpływem koki.

Zastosowana autokorekta

~~Rdzawobrązowy Niecierpek niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 8:50
~~Płomiennoruda Wiekuistka napisał(a): Poszedłem spać o 22
i przespałem całą kadencję
Prezydenta Rafała Trzaskowskiego .

Dobrze że Rafał zdążył przedstawić Polakom pierwszą damę :-)
~~Sepiowy Tulipan niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 8:52
Cała KOalicyjna inteligencja urojona w większości po Kolegium Tumanum i podobnych uczelniach z zachodu , w szoku , ich światłe rozumy nie mogą pojąć co się stało.
~~Sprawiedliwosc niezalogowany
2 czerwca 2025r. o 8:56
Teraz Karol wybije z głowy rudemu tyfusskowi oszczerstwa i pomówienia na Jego temat kibicuje i jem pop corn.
~~Jasnoniebieski Przegorzan niezalogowany
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoczarny Pięciornik napisał(a): tydzień temu mówiłem że przegra czaskus narkoman.

Przecież wygrał narkoman.

Od kiedy nikotyna to narkotyk pusty dzbanie ❓❗❗❗
~~Rdzawobrązowy Niecierpek niezalogowany
Brawo Kaczyński ! Rozegrałeś niemiaszków ! Mistrz strategii!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza