~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?
~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?
Dla ciebie to nie ten poziom,dlatego nie próbuj zrozumieć.Tobie wystarczy prosty,łopatologiczny przekaż z Republiki czy innego Trwam.
~~Lucjan napisał(a): Lucjan .
,, Onet to Niemcy,przyjechali na rekonesans. Następnie przyjadą z pieniędzmi i nas wykupią.Tu jest Polska.,,
Tak napisałem a wyście mnie wycięli .Ani przekleństw , ani ubliżania jak to u PiSiorów. Po prostu wam się nie podobało. Miałem inne zdanie nisz redakcja.
Nie zdziwieni zatem że wygrał Nawrocki , prawda ?
~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?
Dla ciebie to nie ten poziom,dlatego nie próbuj zrozumieć.Tobie wystarczy prosty,łopatologiczny przekaż z Republiki czy innego Trwam.Bolesławiec porcelain
~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a):Jastrzebiec no tak to dla Polakow nie poziom tylko dla komuchowKtoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?
Dla ciebie to nie ten poziom,dlatego nie próbuj zrozumieć.Tobie wystarczy prosty,łopatologiczny przekaż z Republiki czy innego Trwam.Bolesławiec porcelain
~~Srebrnobiały Mikołajek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?
Dla ciebie to nie ten poziom,dlatego nie próbuj zrozumieć.Tobie wystarczy prosty,łopatologiczny przekaż z Republiki czy innego Trwam.Bolesławiec porcelainPottery workshops
~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?
Jastrzebiec no tak to dla Polakow nie poziom tylko dla komuchow
Jak Putin napadnie na Polskę to wszystkie pieniądze ]euro] jakie mam dam moim dwóm synom żeby jak najszybciej wyjechali do Niemiec albo jeszcze dalej i olali ten wredny kraj ,niech walczą prawdziwi polacy z PIS i Konfederacji !
~~Srebrnobiały Mikołajek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?
~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?
Jastrzebiec no tak to dla Polakow nie poziom tylko dla komuchow
Dla takich jak ty bycie Polakiem to machanie flagą i wycieranie sobie gęby co drugie zdanie :Polska,Polacy.polskie i powtarzanie PISowskich frazesów.Rzygać mi się chce od takich "polaków".Płytki to patriotyzm.
~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a): Dla takich jak ty bycie Polakiem to machanie flagą i wycieranie sobie gęby co drugie zdanie :Polska,Polacy.polskie i powtarzanie PISowskich frazesów.Rzygać mi się chce od takich "polaków".Płytki to patriotyzm.