Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Polska inspiruje Polskę, Onet.pl na rynku w Bolesławcu [WIDEO]
~~Wielbłądzi Wyżlin niezalogowany
przedwczoraj o 16:31
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?

Dla ciebie to nie ten poziom,dlatego nie próbuj zrozumieć.Tobie wystarczy prosty,łopatologiczny przekaż z Republiki czy innego Trwam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Siwawa Jagoda niezalogowany
przedwczoraj o 16:39
~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?

Dla ciebie to nie ten poziom,dlatego nie próbuj zrozumieć.Tobie wystarczy prosty,łopatologiczny przekaż z Republiki czy innego Trwam.

Szczujnie to w Toruniu i w "republice" !
~~Cyklamenowy Gajowiec niezalogowany
przedwczoraj o 17:03
~~Lucjan napisał(a): Lucjan .
,, Onet to Niemcy,przyjechali na rekonesans. Następnie przyjadą z pieniędzmi i nas wykupią.Tu jest Polska.,,

Tak napisałem a wyście mnie wycięli .Ani przekleństw , ani ubliżania jak to u PiSiorów. Po prostu wam się nie podobało. Miałem inne zdanie nisz redakcja.
Nie zdziwieni zatem że wygrał Nawrocki , prawda ?

Lujan gdzie byles do tej pory twardzielu z Ocic
~~Srebrnobiały Mikołajek niezalogowany
przedwczoraj o 17:42
Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?

Dla ciebie to nie ten poziom,dlatego nie próbuj zrozumieć.Tobie wystarczy prosty,łopatologiczny przekaż z Republiki czy innego Trwam.Bolesławiec porcelain

Dla ciebie to nie ten poziom,dlatego nie próbuj zrozumieć.Tobie wystarczy prosty,łopatologiczny przekaż z Republiki czy innego Trwam.Bolesławiec porcelain
Jastrzebiec no tak to dla Polakow nie poziom tylko dla komuchow
~~xyz niezalogowany
przedwczoraj o 18:03
~~Srebrnobiały Mikołajek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?

Dla ciebie to nie ten poziom,dlatego nie próbuj zrozumieć.Tobie wystarczy prosty,łopatologiczny przekaż z Republiki czy innego Trwam.Bolesławiec porcelainPottery workshops

~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?

Jak Putin napadnie na Polskę to wszystkie pieniądze ]euro] jakie mam dam moim dwóm synom żeby jak najszybciej wyjechali do Niemiec albo jeszcze dalej i olali ten wredny kraj ,niech walczą prawdziwi polacy z PIS i Konfederacji !
~~Wielbłądzi Wyżlin niezalogowany
przedwczoraj o 18:12
~~Srebrnobiały Mikołajek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?

~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): A ta szczujnia po co u nas?

Dla takich jak ty bycie Polakiem to machanie flagą i wycieranie sobie gęby co drugie zdanie :Polska,Polacy.polskie i powtarzanie PISowskich frazesów.Rzygać mi się chce od takich "polaków".Płytki to patriotyzm.
~~ niezalogowany
przedwczoraj o 18:40
~~Wielbłądzi Wyżlin napisał(a): Dla takich jak ty bycie Polakiem to machanie flagą i wycieranie sobie gęby co drugie zdanie :Polska,Polacy.polskie i powtarzanie PISowskich frazesów.Rzygać mi się chce od takich "polaków".Płytki to patriotyzm.

Racja.
~~Sitt niezalogowany
wczoraj o 8:52
Dla mnie zawsze zostaniecie sprzedawczykami !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMARaport BIK