REKLAMA ZSTiP zaprasza
BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Polski Czerwony Krzyż dziękuje za udany festyn w Bolesławcu. Było pięknie, rodzinnie i z sercem – mimo hejtu [WIDEO]
BolecForum Bolecnauci komentują

Polski Czerwony Krzyż dziękuje za udany festyn w Bolesławcu. Było pięknie, rodzinnie i z sercem – mimo hejtu [WIDEO]

10 odpowiedzi strona 1 z 2
~~Bolecnautagość
Byłem widziałem. zapoznałem się też z materiałem na fb organizatora najbardziej utkwił mi w pamięci piękny gest pewnej Pani która oddala swoj medal na cel charytatywny oraz uśmiech na twarzy biednych ludzi którzy mieli okazję najeść się do syta darmowa zupą. choćby z uwagi na te dwie rzeczy warto organizować takie festyny by wspomic potrzebujacych. Było kolorowo i bezpiecznie.. Kiełbaski ciasta różne przysmaki każdy mógł znaleźć coś dla własnego podniebienia.. Czasami może być wiele osób ale tylko ciekawskich nie mający nic wspólnego z pomocą czasami jeden gest i otwarte serce zdziała więcej niż pozostała hejtujacych. By takich przykładów jak tej Pani było jak najwięcej . Docenmy organizatora i wklad który wniósł oraz wszyscy którzy przyczynili się do tego by cel został osiągnięty tj. zebranie środków dla potrzebujacych.
~~Tusekgość
Dokładnie jest Pan wielki teraz Panie fryzjerze do roboty trzeba koło bobru posprzątać do roboty obywatelu
~~Odpgość
~~Tusek napisał(a): Dokładnie jest Pan wielki teraz Panie fryzjerze do roboty trzeba koło bobru posprzątać do roboty obywatelu
niech idą jego faworyci od tego są a zatem Kazek o. Martyna do roboty pokaz na co was stać a nie tylko korzystać z usług fryzjera fakt tak czy inaczej nad Bobrem też trzeba być ładnie ostrzyżonym
~~anonimgość
Wielki to jest Bóg a nie człowiek my jesteśmy tylko poddani by spełniać jego wolę. Biada hipokrytom złodziejom oraz którzy dorabiali się na nieszczęściu drugiego człowieka. Bóg zna myśli każdego.
~~Ciemnozielona Lobeliagość
~~Tusek napisał(a): Dokładnie jest Pan wielki teraz Panie fryzjerze do roboty trzeba koło bobru posprzątać do roboty obywatelu

Od sprzątania jest włodarz miasta i podległe mu służby - poproście mieszkańców Bolesławca - a te konary oddajcie im za darmo i sprawa sama się rozwiąże.
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.