Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Polski Czerwony Krzyż dziękuje za udany festyn w Bolesławcu. Było pięknie, rodzinnie i z sercem – mimo hejtu [WIDEO]
~~Zielonobiały Szupin niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 17:36
Wspaniała sprawa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szafirowy Ziarnopłon niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 19:47
Ciekawe co gej napisze
~~Carpe Diem 001 niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 20:51
Gej nie przpuścił mojego najważniejszego komentarza na ....
Prawda o nim nie ma prawa ujrzeć światła dziennego, chociaż i tak powszechnie wiadomo, że jest tęczowym chłopczykiem.
Co robią ze sobą dwa geje?
Odp.- Ten Tego.... hahahahahah

Zastosowana autokorekta

~~Bolecnauta niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 21:30
Byłem widziałem. zapoznałem się też z materiałem na fb organizatora najbardziej utkwił mi w pamięci piękny gest pewnej Pani która oddala swoj medal na cel charytatywny oraz uśmiech na twarzy biednych ludzi którzy mieli okazję najeść się do syta darmowa zupą. choćby z uwagi na te dwie rzeczy warto organizować takie festyny by wspomic potrzebujacych. Było kolorowo i bezpiecznie.. Kiełbaski ciasta różne przysmaki każdy mógł znaleźć coś dla własnego podniebienia.. Czasami może być wiele osób ale tylko ciekawskich nie mający nic wspólnego z pomocą czasami jeden gest i otwarte serce zdziała więcej niż pozostała hejtujacych. By takich przykładów jak tej Pani było jak najwięcej . Docenmy organizatora i wklad który wniósł oraz wszyscy którzy przyczynili się do tego by cel został osiągnięty tj. zebranie środków dla potrzebujacych.
~~Złocistożółta Bazylia niezalogowany
przedwczoraj o 3:29
Brawo Panie Godek, jest pan wielki!
~~Tusek niezalogowany
przedwczoraj o 11:24
Dokładnie jest Pan wielki teraz Panie fryzjerze do roboty trzeba koło bobru posprzątać do roboty obywatelu
~~Odp niezalogowany
przedwczoraj o 13:24
~~Tusek napisał(a): Dokładnie jest Pan wielki teraz Panie fryzjerze do roboty trzeba koło bobru posprzątać do roboty obywatelu
niech idą jego faworyci od tego są a zatem Kazek o. Martyna do roboty pokaz na co was stać a nie tylko korzystać z usług fryzjera fakt tak czy inaczej nad Bobrem też trzeba być ładnie ostrzyżonym
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec niezalogowany
przedwczoraj o 14:12
Tęczowy nawet PCK dokopie. Co za gnida
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem