Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Referendum w Nowogrodźcu nieważne. Zabrakło frekwencji, zabrakło kampanii. Czy będzie próba odwołania burmistrz?
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 9:39
Nie 90% było za odwołaniem, tylko ci co nie chcieli odwołania specjalnie nie poszli żeby nie zrobić frekwencji bo istniało ryzyko że uda się odwołać. Zawsze w tego typu referendach idą zwolennicy zmian.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Andrzej niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 10:07
To znaczy, że taki jest procent ludzi nazywany przez Donka zje...ani?
~~Brązoworudy Motylek niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 10:21
To dobre dla Polski
~~Bbbb niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 11:38
Mnie śmieszą ludzie którzy twierdzą, że nie chciało się komuś iść na to remerendum. Szkoda że nie biorą pod uwagę że nie każdy jest za tym. Mają swoje grono pionków i mówią za wszystkich mieszkańcow. Wystarczy się przyjrzeć na fb że to tylko wkolko te same osoby… a gdzie reszta gminy? Niech każdy mówi za siebie.
Obraził mnie jeden komentarz pewnej pani że lenia się nie chciało ruszyć tyłka z kanapy. A właśnie na tej kanapie ja nie siedział. Z żoną na rybach z dziećmi nad wodą.
A jak referendum? To nie tylko za odwołaniem rady, a i burmistrza. Tak jak napisałem wcześniej parę ludzi się zebrało i mówią za innych.. i powiedz że masz inne zdanie to cię zjedza.
~~Morelowa Morwa niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 11:59
Nie poszłam na referendum nie dlatego, że jestem leniem. Nie poszłam, bo nie uważam, że to dobry pomysł odwoływać radnych.
~~Jupiter niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 12:04
Pani burmistrz chciała by coś zrobić tylko radni są po byłym burmistrzu i dlatego jest taki bajzel którzy robią wszystko na przekór nowej pani burmistrz po wyborach burmistrza powinno się automatycznie wybierać nowych radnych i problem z głowy
~~Zarumieniony Wiciokrzew niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 12:30
~~Jupiter napisał(a): Obraził mnie jeden komentarz pewnej pani że lenia

A zapomniałaś hak pani Joasia na jako prezes Veto negowała wszystkie inicjatywy Relicha . ???? Jak jej radni głosowali przeciw !!!! Tylko , ze tamci nie są tak wyszczekany i nie latali po mediach i nie płakali , ale było dokładnie to samo . Relichowi można wiele zarzucić ale chyba miał więcej godności niż Świdrów bo oba ciegle podburza mieszkańców i cześć jej uwierzyła albo udaje , ze wierzy
~~Ognistoczerwona Mina niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 12:31
Przecież radni maja rodziny a za pracę w radzie jest kaska !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza