Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Referendum w Nowogrodźcu nieważne. Zabrakło frekwencji, zabrakło kampanii. Czy będzie próba odwołania burmistrz?
~~Złoty Szczypiorek niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 12:45
~~Zarumieniony Wiciokrzew napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jupiter napisał(a): Obraził mnie jeden komentarz pewnej pani że lenia

A zapomniałaś hak pani Joasia na jako prezes Veto negowała wszystkie inicjatywy Relicha . ???? Jak jej radni głosowali przeciw !!!! Tylko , ze tamci nie są tak wyszczekany i nie latali po mediach i nie płakali , ale było dokładnie to samo . Relichowi można wiele zarzucić ale chyba miał więcej godności niż Świdrów bo oba ciegle podburza mieszkańców i cześć jej uwierzyła albo udaje , ze wierzy

Radzę dobrze bo staram się oglądam sesje. Radni są sterowani przez byłego burmistrza który nie pogodził sie z porażką przegranych wyborów. My tu wściekli jesteśmy za blokadę budowy ośrodków zdrowie. Kto to zablokował?. Radni bo burmistrz chciala budować. Niech walczy bo ja trzymam kciuki za nią. Nie zwraca uwagi. Budować ośrodek u nas w Wykrotach na początek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrnobiała Turzyca niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 12:51
Zabrać prawa miejskie.
~~Czerwonawy Żeniszek niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 13:17
W przypadku obecnej Burmistrz wygląda na to, że kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie! Poprzednio to ona doprowadzała do obstrukcji działania swego poprzednika uniemożliwiając mu pracę.
~~pytanie niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 13:30
~~Czerwonawy Żeniszek napisał(a): W przypadku obecnej Burmistrz wygląda na to, że kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie! Poprzednio to ona doprowadzała do obstrukcji działania swego poprzednika uniemożliwiając mu pracę.

I co wtedy zrobił Robert skoro nie pracował a brał kasę ?
Zrezygnował czy dostał kopa w dupę?
~~Niebieskofioletowy Jaskier niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 13:50
Obecna Pani Burmistrz w poprzedniej kadencji Rady Gminy, niejednokrotnie dawała próbkę swoich destrukcyjnych talentów paraliżując jej pracę. Karma wraca.
~~Fioletowa Sasanka niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 13:54
Poparcie jej spada, mniej osób wzięło udział w referendum niż za nią głosowało w 2024. Na referendum poszedł jej elektorat i teraz mają pretensje do pozostałych, że nie wzięli udziału. Bardzo wygodna postawa na wszystko jest odpowiedź: to źli radni mi nie pozwalają i wszystko blokują. Mam nadzieję, że w 2029 pojawi się jakiś konkretny kontrkandydat.
~~Żółty Rabarbar niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 14:05
~~Fioletowa Sasanka napisał(a): Poparcie jej spada, mniej osób wzięło udział w referendum niż za nią głosowało w 2024. Na referendum poszedł jej elektorat i teraz mają pretensje do pozostałych, że nie wzięli udziału. Bardzo wygodna postawa na wszystko jest odpowiedź: to źli radni mi nie pozwalają i wszystko blokują. Mam nadzieję, że w 2029 pojawi się jakiś konkretny kontrkandydat.

Miejmy nadzieję.
Wiele osób miało ogromne oczekiwania odnośni nowej Pani Burmistrz, ale okazało się,. że jest gorzej niż źle.
Rada zresztą (poza pojedynczymi wyjątkami) też nic specjalnego nie prezentuje.
Ogólnie czarno widz dalszą przyszłość samorządową Gminy Nowogrodziec
~~Loi niezalogowany
16 czerwca 2025r. o 14:14
AŚ umie tylko niszczć . Na stanowisko wepchnęła się tylko na negatywnej kampanii . Nawet jej mentor z Gieraltowa niejaki LS Poznał się na niej i pewnie żałuje że ja popierał .Uważam że Nc nie miał jeszcze tak słabego b- strza jak obecna która zachowuje się jak modliszka .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza