Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Referendum w Nowogrodźcu nieważne. Zabrakło frekwencji, zabrakło kampanii. Czy będzie próba odwołania burmistrz?
~~Albo niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 9:59
~~Magda napisał(a): Oglądacie sesje z posiedzeń rady? Od samego początku radni twierdzą,że nie będą wspópracować z Burmistrzem.Na pytanie dla czego odpowiadają "to nasze prywatne zdanie" .Nie mogą się pogodzić z odejściem Relicha bo....skończyły się przekręty.Co do Referendum odniosę się tak:bojkot WiD i wypisywanie "wszędzie" ZOSTAŃ W DOMU , Czerna i Wykroty kim byli obserwatorzy i mężowie zaufania? może nie wszyscy wiedzą...Jeżdżenie członków WiD po wszystkich punktach wyborczych i sprawdzanie ile kart znajduje się w URNACH WYBORCZYCH?...o geście KOZAKIEWICZA ,który opublikował zięć przewodniczącej rady już nie wspomnę.Mnie osobiście ucieszył fakt,że za odwołaniem radnych głosowali ludzie,ktorzy piastują wysokie stanowiska urzędowe,nauczyciele, całe rodziny z pełnoletnimi dziećmi,b.dużo młodych ludzi.Znajdzie się sposób i na Relicha.Facet manipuluje radnymi jak chce ,ale to się skończy .Nie obwiniajcie Świdrowej,bo z tą ŚWITĄ nie da się dogadac.Prawdę piszą ludzie w komentarzach...nie chciało się tyłka ruszyć .Wybraliśmy Świdrową i zostawiliśmy JĄ z tą patologią samą... WSTYD

Ja oglądałem i było jak radni Wid wyciągali rękę.... Fakt jak było przesadzone referendum to Burmistrz mówiła podniesionym głosem że teraz chcecie współpracy itp itd. Liczyła na referendum. Odniosłem wrażenie że jednak nie oglądasz. Jak oglądasz to tylko chcesz chcesz z tym że ile młodych by)o. No mieliśmy przykład jak zawrócił im w głowie Metzen. Tutaj też są hasła populistyczne. A czym skorupiak nasiąknie za młodu......... Miej nas Boże w opiece
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawa Tygrysówka niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 10:00
~~Antysystemowiec napisał(a): Cytuje nick Magda
Mnie osobiście ucieszył fakt,że za odwołaniem radnych głosowali ludzie,ktorzy piastują wysokie stanowiska urzędowe,nauczyciele, . #####Jeżeli się to potwierdzi że zostali zmuszeni a huczy w gminie że tak bo niektórzy zostali w, zaowalowany sposób zmuszeni do głosowania. Twierdzisz że członkowie rodzin jeździli po komisja i patrzeli ile kart. I wice versa z tym że w każdej z tej komisji siedziąał zaufany inciatorow referendum i powiem tak że "odnotowywali" kto był o kto nie był z urzędników.,pracownikow,nauczycieli..........

Ja pitole , znajda sposoby Świder to bardzo prawdopodobne . I za krec iscie . Kiedy skończy się ta przepychanka , nie ma innych ludzi godnych na te stanowiska ??? Czy my musimy to znosić !!!

Zastosowana autokorekta

~~Rdzawa Tygrysówka niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 10:19
~~Magda napisał(a): Oglądacie sesje z posiedzeń rady? Od samego początku radni twierdzą,że nie będą wspópracować z Burmistrzem.Na pytanie dla czego odpowiadają "to nasze prywatne zdanie" .Nie mogą się pogodzić z odejściem Relicha bo....skończyły się przekręty.Co do Referendum odniosę się tak:bojkot WiD i wypisywanie "wszędzie" ZOSTAŃ W DOMU , Czerna i Wykroty kim byli obserwatorzy i mężowie zaufania? może nie wszyscy wiedzą...Jeżdżenie członków WiD po wszystkich punktach wyborczych i sprawdzanie ile kart znajduje się w URNACH WYBORCZYCH?...o geście KOZAKIEWICZA ,który opublikował zięć przewodniczącej rady już nie wspomnę.Mnie osobiście ucieszył fakt,że za odwołaniem radnych głosowali ludzie,ktorzy piastują wysokie stanowiska urzędowe,nauczyciele, całe rodziny z pełnoletnimi dziećmi,b.dużo młodych ludzi.Znajdzie się sposób i na Relicha.Facet manipuluje radnymi jak chce ,ale to się skończy .Nie obwiniajcie Świdrowej,bo z tą ŚWITĄ nie da się dogadac.Prawdę piszą ludzie w komentarzach...nie chciało się tyłka ruszyć .Wybraliśmy Świdrową i zostawiliśmy JĄ z tą patologią samą... WSTYD

A to ludzie wybrali radną czy jej zięcia ??? Bo co ma piernik do wiatraka !! Już naprawdę nie macie czym szczuć ludzi ??? Koncepcje wam się wyczerpały i bierzecie się za radzimy radnych . Nie pochwalam chamstwa zachowania ale co to ma wspólnego z gospodarzeniem gminą . Wy zmusiliście pracowników do głosowania to jest jeszcze większe chamstwo
~~Antysys niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 10:37
Polityka to taka prostytutka. Temu da tamtemu da sobie dogodzi. Mówią że ludzie nie zajmują i niechca się zajmować. Ale to ona zajmuje się nimi mamy przykład jak na dole to i na górze. Trwa strzyżenie owiec i baranów. Oni niechca ale muszą , one nawet nie wiedzą że oni chcą i zrobią. Starszy człowiek kiedyś powiedział :nie obieraj skórki z gó.wna i bo i tak będzie śmierdzieć. I tak jest w gminie i nie tylko
~~Piwna Fasola niezalogowany
17 czerwca 2025r. o 13:42
~~wasz Robert napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Piwna Fasola napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wasz Robert napisał(a): Wracam do was z Bogatyni.

Tutaj wyjesz , kwiczysz , bo Pawełek i fryzjerka nie będą radnymi . On do Bolesławca wraca a ona tam skąd przybyła i niech tam miesza . Tu wara od wszystkich .
~~Piwna Fasola napisał(a): Ktoś napisał: ~~wasz Robert napisał(a): Wracam do was z Bogatyni.
Tutaj wyjesz , kwiczysz , bo Pawełek i fryzjerka nie będą radnymi . On do Bolesławca wraca a ona tam skąd przybyła i niech tam miesza . Tu wara od wszystkich .

Ale z ciebie wiejskie chamidło ,napisałem że wracam do was i co mnie spotyka,obelgi. Ciężko jest rządzić gminą z takimi tłukami.

Chamidło to wiesz kto , ja nie ze wsi .
~~gość niezalogowany
11 lipca 2025r. o 18:56
Frekwencji zabrakło ale wynik jest wymowny! Osoby z odrobiną honoru i godności wiedzą co mają uczynić, gdy są niepożądane tak też zainteresowani powinni wiedzieć co mają zrobić.
~~Zielonobrunatny Ogórecznik niezalogowany
11 lipca 2025r. o 19:02
Wyniku nie ma, sa tylko straty finansowe dla Gminy
FRYZJERKA I spółka ooddala kasę?
~~xxx niezalogowany
11 lipca 2025r. o 19:55
~~gość napisał(a): Frekwencji zabrakło ale wynik jest wymowny! Osoby z odrobiną honoru i godności wiedzą co mają uczynić, gdy są niepożądane tak też zainteresowani powinni wiedzieć co mają zrobić.

Czy mogę wiedzieć o kim myślisz, bo ja myślę ,że jeśli referendum się nie powiodło to powinna polecieć głowa drugiej strony !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.