Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szokujące wyniki kontroli w Bolesławcu: wszystkie sprawdzane restauracje z nieprawidłowościami! Co ukrywa lokalna gastronomia?
~~Rdzawobrązowy Rumianek niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 7:31
~~wwww napisał(a): turas to i paragonów nie daje, dyma nasz kraj!

Dobry dla Polski
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowożółty Złotlin niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 9:46
~~Ciemnopopielaty Zimowit napisał(a): Choć jestem nie młody to sam gotuje bo wiem co tam jest iw cenie obiadu w restauracji mam trzy w domu. Niestety młodym spasionym chodunacym tatuaże to a mało więc niech bulą mają za,
co.

~~Brązowożółty Złotlin niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 9:47
~~Ciemnopopielaty Zimowit napisał(a): Choć jestem nie młody to sam gotuje bo wiem co tam jest iw cenie obiadu w restauracji mam trzy w domu. Niestety młodym spasion
~~Ciemnopopielaty Zimowit napisał(a): Choć jestem nie młody to sam gotuje bo wiem co tam jest iw cenie obiadu w restauracji mam trzy w domu. Niestety młodym spasionym chodunacym tatuaże to a mało więc niech bulą mają za,
co.

~~Ametystowy Grzybień niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 10:30
~~Marta napisał(a): Akurat w Rafaello teraz są miłe kelnerki nie to co kilka lat wcześniej.Gwiazda blondyna wiecznie niezadowolona nigdy się nie uśmiechała,siedziała tam zawsze obrażona,dobrze że ją zwolnili

Kiedyś i owszem ostatnie dni zenada, niesympatyczna i nie grzeczna dziewoja robila za kelnerke
~~Zielonożółta Gunera niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 11:28
Szczury jak koty biegają po kuchni ,karaluchy w zupie ,myszy co zjadły Popiela w lodówce ,a piwo po 18 zł
~~Ognisko niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 13:56
W tym dymie to podobno nie tylko pizza. A swoją drogą to widziałem tam czystość, brudne łapy kierowcy jak na pizze nakłada rukolę. Smacznego
~~Szokujący niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 16:34
Szokujący to jest ten artykuł jak i szokująca Pani pseudo redaktor. Jak również szokujący portal
~~dzejson niezalogowany
19 czerwca 2025r. o 16:58
Kupujac kebaba osiedlasz araba... Swoja droga ze te knajpy maja wziecie to szok. Z jednej strony w kebabowniach serwowana jest wszedzie jedna i ta sama mielonka w bulce czy toritlli z salata, ogorkiem i pomidorem zlana sosem majonezowym - ludziom naprawde to smakuje?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza