Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protest Konfederacji przeciwko nielegalnej imigracji na rynku w Bolesławcu – około 200 uczestników, w tym kibice Zagłębia Lubin [WIDEO]
~~Czerwonozłoty Szczypiorek niezalogowany
przedwczoraj o 17:12
SPIEP-SZAC Z TAD MALINOWE NOSY RAZ NA ZAWSZE
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaa niezalogowany
przedwczoraj o 17:28
Bardzo dobrze że taki protest sie odbył ,może wkońcu otworzy to oczy co niektórym, szkoda tylko że w/w redakcja jest z inna wladza...
~~Zazieleniała Morwa niezalogowany
przedwczoraj o 17:43
Najlepiej zrobić ustawę, żeby rozlokować imigrantów w domach wyborców Trzaskowskiego, i nałożyć na nich podatek za ich utrzymanie. Skoro to popierają, to niech płacą na to. Normalni ludzie mają już dawno dosyć tego szamba lewackiego, od tv po wszystkie afery.
~~Zielona Tunbergia niezalogowany
przedwczoraj o 17:54
Gonić tą ciemnotę otępioną przez Jareczka.
Wykorzystuje ich w prostacki sposób a ci chodzą i się drą.
~~Polak niezalogowany
przedwczoraj o 17:55
A ja mam dosyć zdegenerowanego prawactwa . Mam dostyć bandyterki bąkiewiczów i faszystowskich haseł braunów ,mencenów i innych faszystowskich ścierw.
~~Darek niezalogowany
przedwczoraj o 18:30
~~Zazieleniała Morwa napisał(a): Najlepiej zrobić ustawę, żeby rozlokować imigrantów w domach wyborców Trzaskowskiego, i nałożyć na nich podatek za ich utrzymanie. Skoro to popierają, to niech płacą na to. Normalni ludzie mają już dawno dosyć tego szamba lewackiego, od tv po wszystkie afery.

Ja już was tak do końca nie rozumiem, sprzedawaliście na bazarach lewe wizy ,a teraz walczycie z tymi ,co na nie przyjeżdżają ?
Gdzie sens , gdzie logika ?
~~Czarnofioletowy Żylistek niezalogowany
przedwczoraj o 18:33
~~Gnidy napisał(a): Pis i konfederacja to kłamcy i złodzieje. Sprzedaliście Polskę, sprzedaliście wizy i dyplomy. Hańba wam na wieki.

Ale z ciebie wielbiciel w ciemno.
~~Ceglastobrązowy Starzec niezalogowany
przedwczoraj o 18:33
~~Darek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zazieleniała Morwa napisał(a): Najlepiej zrobić ustawę, żeby rozlokować imigrantów w domach wyborców Trzaskowskiego, i nałożyć na nich podatek za ich utrzymanie. Skoro to popierają, to niech płacą na to. Normalni ludzie mają już dawno dosyć tego szamba lewackiego, od tv po wszystkie afery.

Ja już was tak do końca nie rozumiem, sprzedawaliście na bazarach lewe wizy ,a teraz walczycie z tymi ,co na nie przyjeżdżają ?
Gdzie sens , gdzie logika ?

Łżesz, d...u!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza