Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
27 kwietnia 2010r. o 22:06
Arturze, mam nadzieję, że będziesz mógł skorzystać z tej kliniki, z dobrym efektem.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 kwietnia 2010r. o 22:24
sentinel napisał(a): Arturze, mam nadzieję, że będziesz mógł skorzystać z tej kliniki, z dobrym efektem.

Senti dzięki za wsparcie. Jeszcze daleka droga będę próbował najpierw czy w ogóle mnie zakwalifikują jeśli tak to jak wiesz będę potrzebował pomocy wielu dobrych osób ale nadzieję trzeba mieć. Wł. to moje największe marzenie już może nie chodzić ale chociaż usprawnić ręce żeby nie być ciężarem dla rodziców.
2945
Mgosia
27 kwietnia 2010r. o 22:25
Artur wiesz że ja jestem zawsze za :) Ale jeszcze raz Cię bardzo proszę, nie nastawiaj się aż tak bardzo, bo jeśli coś nie wypali, rozczarowanie może być bolesne .

A tym czasem załoga do łodzi :P Uprzedzam to nie Titanic :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3046
#sentinel nieaktywny
27 kwietnia 2010r. o 22:27
Mam nadzieję, że będę mógł Tobie pomóc i to w taki sposób, w jaki będziesz oczekiwał :)

GG 2563898
3309
#Navi nieaktywny
27 kwietnia 2010r. o 22:35
Z Gosią to my na bank napadniemy, żeby Ci tylko to mogło pomóc:)
3046
#sentinel nieaktywny
27 kwietnia 2010r. o 22:46
Navi napisał(a): Z Gosią to my na bank napadniemy, żeby Ci tylko to mogło pomóc:)

To kiedy lecimy. Ja już kominiarkę i łom oraz inne narzędzia spakowałem. :)

GG 2563898
2945
Mgosia
27 kwietnia 2010r. o 22:47
Wiecie co, to j na czatach będę stała :) bo jestem cykor :/

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 kwietnia 2010r. o 22:50
GoSiaM napisał(a): Artur wiesz że ja jestem zawsze za :) Ale jeszcze raz Cię bardzo proszę, nie nastawiaj się aż tak bardzo, bo jeśli coś nie wypali, rozczarowanie może być bolesne .

A tym czasem załoga do łodzi :P Uprzedzam to nie Titanic :P

Nie nastawiam się tylko jestem optymistą dlatego dokł. wszystko sprawdzam też kanałami dyplomatycznymi he he wiesz jakimi ?

Navi dzięki ale lepiej nic nie kombinujcie . Złapali by Was odrazu bo jesteście zbyt charakterystyczne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu