Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 kwietnia 2010r. o 0:43
sentinel napisał(a): Artur, teraz ja mogę moderować, więc trochę będę poprawiał :)

O to gratuluję Ci funkcji już dawno Ci to wywróżyłem i wreście się sprawdziło he he.

Dopisane 28.04.2010r. o godz. 00:43:

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3225
#erjotka nieaktywny
28 kwietnia 2010r. o 11:13
Arturze - i ja jestem z Tobą!! :)

P.S. Dzień dobry :)

&feature=related

:)
A już myśleliście, że nie dodam :D
Aha - gdzie Kapeluszka?? :>
3225
#erjotka nieaktywny
28 kwietnia 2010r. o 12:07
Janek nie ma sensu :)
Słoneczko na niebie, nie będziemy zwracać uwagi na złośliwości tyldosława :)

Dopisane 28.04.2010r. o godz. 12:07:

Dla M... :)
3046
#sentinel nieaktywny
28 kwietnia 2010r. o 12:35
Witam.
Szanowni i lubiani, korzystając z "władzy", usunąłem obraźliwe posty, które moim zdaniem wynikły z nieporozumienia , a doprowadziły do coraz ostrzejszej wymiany zdań.
Grzdyl zaczepnie i bez złości odniósł się do wypowiedzi osoby anonimowej, która niestety, nie znając jego specyficznego i zaczepnego poczucia humoru, odebrała to, jako zniewagę. Skutkiem tego była sterta obelg i niepotrzebnych słów.
Proszę więc Was o więcej kultury i zrozumienia, że nie wszystkie słowa pisane, są obelgą, gdyż są dwuznaczne i czasem mylące.
Pozdrawiam - Paweł

GG 2563898
2945
Mgosia
28 kwietnia 2010r. o 13:20
Co tu się dzieje ? Mam nadzieję, że nie z mojego powodu , bo jeśli tak, to będzie następnym forum, z którego zrezygnuje.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
28 kwietnia 2010r. o 13:23
Nie mam pojęcia o co chodzi...widziałam, że Grzdyla na zdjęciach jechali, ale nie wiem czy to o to chodzi:) a jeśli mam być szczera to zasłużył sobie chłopak... :)
2945
Mgosia
28 kwietnia 2010r. o 16:17
Nie chcę żeby ludzie, których bardzo lubię, nawzajem sobie dokopywali , wiec mam nadzieja, że sprawa pójdzie w niepamięć i będzie spokój , bo ja sobie nie życzę żadnych scen , ani kłótni. Podjęłam decyzję i sądzę, że jest ona słuszna , więc nie ma co rozdrapywać starych ran .
Pozostawiłam to co jest mi bliższe i nie mogę powiedzieć , ze łatwo mi było.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
28 kwietnia 2010r. o 20:25
sentinel napisał(a): Witam.
Szanowni i lubiani, korzystając z "władzy", usunąłem obraźliwe posty, które moim zdaniem wynikły z nieporozumienia , a doprowadziły do coraz ostrzejszej wymiany zdań.
Grzdyl zaczepnie i bez złości odniósł się do wypowiedzi osoby anonimowej, która niestety, nie znając jego specyficznego i zaczepnego poczucia humoru, odebrała to, jako zniewagę.

Proszę o więcej informacji ulubiony moderatorze :)
Nie wiem o co chodzi! :|

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza