GoSiaM napisał(a): Artur wiesz że ja jestem zawsze za :) Ale jeszcze raz Cię bardzo proszę, nie nastawiaj się aż tak bardzo, bo jeśli coś nie wypali, rozczarowanie może być bolesne .
A tym czasem załoga do łodzi :P Uprzedzam to nie Titanic :P
Nie nastawiam się tylko jestem optymistą dlatego dokł. wszystko sprawdzam też kanałami dyplomatycznymi he he wiesz jakimi ?
Navi dzięki ale lepiej nic nie kombinujcie . Złapali by Was odrazu bo jesteście zbyt charakterystyczne.
Artur charakterystyczne to my mamy kilogramy i wary murzyńskie:P:P
Jakimi kanałami Artur ? Przyznam, że zaraz skojarzyło mi się, Alo Alo
&feature=related
Dopisane 27.04.2010r. o godz. 23:08:
Monika, do jasnej d...... tego nie zauważyłam :> :> :| :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
#arturkedzia nieaktywny 27 kwietnia 2010r. o 23:13
Navi ja myśl. o Waszych dużych ........... no wiecie to nie wary a walory he he no i z bieganiem byłby problem ale Gośka dobrze mówi na czaty i odwracać uwagę idealnie pasujecie. A ciekawe czy Pinki szybko biega ? ona ma figórę akurat a najlepiej to zbierajmy nakrętki bo to pewne i bezpieczne he he.
Dopisane 27.04.2010r. o godz. 23:13:
GoSiaM napisał(a): Jakimi kanałami Artur ? Przyznam, że zaraz skojarzyło mi się, Alo Alo
&feature=related
Dopisane 27.04.2010r. o godz. 23:08:Monika, do jasnej d...... tego nie zauważyłam :> :> :| :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.