marrakech napisał(a):Gs napisał(a): Ej .......pomyśl jak bez niego byłoby nudno, z kim byśmy się droczyły :D
A i owszem, ale żeby zaraz miłość? :PDopisane 14.05.2009r. o godz. 21:24:arturkedzia napisał(a): Witam Wszystkich! Jest jeszcze to spagetti Marracech? bo takie
lubię, może być odgrzewane. Teraz jestem oswojony, normalnie
jem z ręki tylko piwa nie piję bo nie mogę(moczopędne) ale jakiś soczek do tego i owszem.
Zostało trochę i dla Ciebie Arturze :) Niestety sosu brakło... ale to się zaraz dorobi!Dopisane 14.05.2009r. o godz. 21:26:~Grzdyl Ponury napisał(a): Normalnie zatkało mnie!!!
Potwarz i oszczerstwa :/
Muszę iść i zrobić cos przeciw ekologii czyli zapalić papieroska :|
A Ty co tak długo nie wracasz? Uważaj, bo się jeszcze spalisz!
Gs napisał(a): Całe szczęście ,że o łóżku nie pisało ! :]
~ napisał(a):Gs napisał(a): Całe szczęście ,że o łóżku nie pisało ! :]
Łożko tylko do prokreacji !!!
Czyli -dziecko :>
arturkedzia napisał(a):marrakech napisał(a):Gs napisał(a): Ej .......pomyśl jak bez niego byłoby nudno, z kim byśmy się droczyły :D
A i owszem, ale żeby zaraz miłość? :PDopisane 14.05.2009r. o godz. 21:24:arturkedzia napisał(a): Witam Wszystkich! Jest jeszcze to spagetti Marracech? bo takie
lubię, może być odgrzewane. Teraz jestem oswojony, normalnie
jem z ręki tylko piwa nie piję bo nie mogę(moczopędne) ale jakiś soczek do tego i owszem.
Zostało trochę i dla Ciebie Arturze :) Niestety sosu brakło... ale to się zaraz dorobi!Dopisane 14.05.2009r. o godz. 21:26:~Grzdyl Ponury napisał(a): Normalnie zatkało mnie!!!
Potwarz i oszczerstwa :/
Muszę iść i zrobić cos przeciw ekologii czyli zapalić papieroska :|
A Ty co tak długo nie wracasz? Uważaj, bo się jeszcze spalisz!
Gdyby z tym sosem nie wyszło to może być makaron z serem sł.
posypany cukrem. Nie jestem wybredny. Ze mną jak z dzieckiem za rękę i do knajpy.
~Grzdyl Ponury napisał(a): Przeczytałem niedawno że miejsce kobiety to
KINDER (dziecko)
KUCHE(kuchnia)
KIRCHE(kościoł)
Tylko nie wiem jakiej kolejności jest to u Was.
Czekam na odpowiedz i uzasadnienie :>
A tak w ogóle to
Gs napisał(a): No dobra zaraz zrobię :) Ale dużo jesz? bo nie wiem na którą dam radę się wyrobić, miska dla Ciebie i miska dla Sentinela to do północy chyba zejdzie :|