Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 maja 2009r. o 22:03
marrakech napisał(a):
Gs napisał(a): Ej .......pomyśl jak bez niego byłoby nudno, z kim byśmy się droczyły :D

A i owszem, ale żeby zaraz miłość? :PDopisane 14.05.2009r. o godz. 21:24:
arturkedzia napisał(a): Witam Wszystkich! Jest jeszcze to spagetti Marracech? bo takie
lubię, może być odgrzewane. Teraz jestem oswojony, normalnie
jem z ręki tylko piwa nie piję bo nie mogę(moczopędne) ale jakiś soczek do tego i owszem.

Zostało trochę i dla Ciebie Arturze :) Niestety sosu brakło... ale to się zaraz dorobi!Dopisane 14.05.2009r. o godz. 21:26:
~Grzdyl Ponury napisał(a): Normalnie zatkało mnie!!!
Potwarz i oszczerstwa :/

Muszę iść i zrobić cos przeciw ekologii czyli zapalić papieroska :|

A Ty co tak długo nie wracasz? Uważaj, bo się jeszcze spalisz!

Gdyby z tym sosem nie wyszło to może być makaron z serem sł.
posypany cukrem. Nie jestem wybredny. Ze mną jak z dzieckiem za rękę i do knajpy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
14 maja 2009r. o 22:03
Całe szczęście ,że o łóżku nie pisało ! :]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
14 maja 2009r. o 22:07
Gs napisał(a): Całe szczęście ,że o łóżku nie pisało ! :]

Łożko tylko do prokreacji !!!
Czyli -dziecko :>
~Grzdyl Ponury niezalogowany
14 maja 2009r. o 22:11
~ napisał(a):
Gs napisał(a): Całe szczęście ,że o łóżku nie pisało ! :]

Łożko tylko do prokreacji !!!
Czyli -dziecko :>

Cholera..nie podpisałem
1275
#marrakech nieaktywny
14 maja 2009r. o 22:11
arturkedzia napisał(a):
marrakech napisał(a):
Gs napisał(a): Ej .......pomyśl jak bez niego byłoby nudno, z kim byśmy się droczyły :D

A i owszem, ale żeby zaraz miłość? :PDopisane 14.05.2009r. o godz. 21:24:
arturkedzia napisał(a): Witam Wszystkich! Jest jeszcze to spagetti Marracech? bo takie
lubię, może być odgrzewane. Teraz jestem oswojony, normalnie
jem z ręki tylko piwa nie piję bo nie mogę(moczopędne) ale jakiś soczek do tego i owszem.

Zostało trochę i dla Ciebie Arturze :) Niestety sosu brakło... ale to się zaraz dorobi!Dopisane 14.05.2009r. o godz. 21:26:
~Grzdyl Ponury napisał(a): Normalnie zatkało mnie!!!
Potwarz i oszczerstwa :/

Muszę iść i zrobić cos przeciw ekologii czyli zapalić papieroska :|

A Ty co tak długo nie wracasz? Uważaj, bo się jeszcze spalisz!

Gdyby z tym sosem nie wyszło to może być makaron z serem sł.
posypany cukrem. Nie jestem wybredny. Ze mną jak z dzieckiem za rękę i do knajpy.

Sos gotowy! Smacznego ;)
2945
Mgosia
14 maja 2009r. o 22:12
Grzdylasie, to dlaczego się nie zaczipujesz, skoro masz sklerozę :]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
1275
#marrakech nieaktywny
14 maja 2009r. o 22:13
~Grzdyl Ponury napisał(a): Przeczytałem niedawno że miejsce kobiety to
KINDER (dziecko)
KUCHE(kuchnia)
KIRCHE(kościoł)

Tylko nie wiem jakiej kolejności jest to u Was.
Czekam na odpowiedz i uzasadnienie :>

A tak w ogóle to

Przeczytałeś, taaa.... chyba w "Fakcie". Sorry, dla Ciebie, w "Bildzie" :>
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 maja 2009r. o 22:19
Gs napisał(a): No dobra zaraz zrobię :) Ale dużo jesz? bo nie wiem na którą dam radę się wyrobić, miska dla Ciebie i miska dla Sentinela to do północy chyba zejdzie :|

Spokojnie zdążysz bo dla mnie to tylko mała miseczka jeszcze zależy jak duże ale takich ze szklanki to zjadam pięć może sześć, jestem ekonomiczny ale Senintel musi dużo jeść bo dużo spala kalorii. A Ty lubisz pierogi? bo mówisz tylko o Nas?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza