~duży kazio napisał(a): dzwoniłem do jw w świętoszowie i oficer dyżurny powiedział mi że bez "zetki" nie da rady. W WKU w Bolesławcu też siedzą na dupach i nie są wstanie powiedzić dwóch konstruktywnych zdań nt. przyjęć z ciwila oprócz tego, że z zasadniczej przyjmują. Mój błąd, zachciało mi się studiować, a jak złożyłem papiery w październiku 2008 do podoficerskiej (wtedy skończyłem licencjat) to mi przysłali że odwołują rekrutację. Wczesniej chciałem iść na przeszkolenie dla absolwentów i też bania. Taka to nasza armia przyjać po "zetce" sierściucha który potrafi tylko powiedziec że mu n**bało prądu w kitę który był na 5 strzelaniach i nie nauczył się dobrze musztry oprócz tego siedział na wozie i palił fajki i ledwo zasadniczą skończył ku**wa wieczorowo, skasowałem pod brama jak wychodził na stałkę, króla fali za znęcanie się nad bratem (jeszcze w średniej szkole) jest teraz podoficerem - parodia (bydlak znęcał się nad kotami a za murem był cieniutki i bieg miał chyba 9 sek na 100 m ale przed samochodem nie uciekł), a osobę w wyższym, ze skokami spadochronowymi, kursem ratowników medyczno-sanitarnym i wiele innych mniej pokrewnych przeszkoleń mówi się adios my friend. Jeszce widziałem jak w świętoszowie rozponanie spadochron na naszywkach noszą a nawet nie wiedzą co to jest skok na zamek czy na skrzydło.To jest kraj, to jest wojsko!Mam wielu znajomów którzy krzyczeli j***ć biedę a teraz stoja i proszą. Ja nigdy nie wołałem w ten sposób, zawsze interesowałem się armią zołenierz polski, komandos, kółko strzeleckie, skoki w jeżowie sudeckim (areoklub jelenia góra). Zawsze chciałem być w armii. Aż słów brakuje. No cóż a może Bóg powołał mnie do czegoś innego. Pozdrawaim wszystkich i życzę aby nie ociągali sie z decyzjami oraz aby osiągali nowe cele. Do zobaczenia w skandynawii ;)
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): Jak odbedziesz sluzbe przygotowawczą to prędzej Cię przyjmą do woja. To prawie tak jak po Z
Tylko ze u nas w WKU jeszcze nic nie wiadomo co z tą służba :P
Trzeba sie dowiedziec pod koniec miecha
Zastosowana autokorekta