Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

4032
#massi2301 nieaktywny
20 stycznia 2011r. o 23:54
Wujku a kiedy będziesz przycinał rośliny może bym coś mało wymagającego a ładnego od Ciebie kupił??;P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2924
#Anonim2924 nieaktywny
21 stycznia 2011r. o 8:36
Massi, normalnie spóźniłeś się z pytaniem o niespełna tydzień !
Nie dalej jak w sobotę robiłem ciecie i wywaliłem do kibla prawie całe wiadro Blyxy Japonicy...
Ale nie martw się, za jakieś 2-3 tygodnie znowu będzie trzeba ciąć więc dam Ci - o sprzedawaniu nie ma mowy !:D
Pozdrawiam Wujek
~ice niezalogowany
21 stycznia 2011r. o 15:44
Thorn napisał(a): Witam wszystkich postanowiłem napisać ten temat ponieważ na pewno w Bolesławcu jest wiele osób które zajmują się tym pięknym hobby jakim jest akwarystyka. Może poznamy się na forum a potem może wymienimy wspólne zainteresowania i wiadomości w jakieś knajpce przy piwku i pogawędkach.

Moje doświadczenia z akwarystyką są dość znaczne i z chęcią się podzielę wiedzą na temat akwarystyki.

A dwie złote rybki w kielichu też się liczą ??
2186
#piotrek nieaktywny
21 stycznia 2011r. o 15:51
Może ktoś jest zainteresowany http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=92773
~klos niezalogowany
21 stycznia 2011r. o 15:56
A czy ktoś z was zajmuje się terrarystyką (nie mylić z terrorystą) trzyma w domu jakieś jadowite zwierzątka?
~ niezalogowany
21 stycznia 2011r. o 16:27
~tieri napisał(a): mam pytanko czy ktoś z was już preparował korzeń do akwa? czytałem trochę na forach i teoretycznie wiem już wszystko ale jednak mam obawy

Ja.A co chcesz wiedzieć dokładnie?
~ niezalogowany
21 stycznia 2011r. o 16:36
~tieri napisał(a): mam pytanko czy ktoś z was już preparował korzeń do akwa? czytałem trochę na forach i teoretycznie wiem już wszystko ale jednak mam obawy

Ja.A co chcesz wiedzieć dokładnie?
~Krzysiek niezalogowany
21 stycznia 2011r. o 19:06
Witam i chętnie dołączę do waszego grona posiadam akwarium 120 l a pływają w nim skalary.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza