Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

3892
#pietrek1 nieaktywny
2 października 2010r. o 17:40
WujekDobrraRada napisał(a): Tak Maju, to prawda, z tym że o tym też pomyślałem i całe dno zbiornika wysypałem grubą warstwą grubego keramzytu, tak że jest "przewiewne". Puki co sprawdza się, roślinki rosną w ekspresowym tempie i nic nie gnije.

Pozdrawiam WujekDopisane 02.10.2010r. o godz. 17:34:
pietrek1 napisał(a): Jak się uporam z budową, to też sobie coś takiego sprawię.

Pietras, to jak się już uporasz to daj znać. Masz u mnie roślinki, gratis rzecz jasna :-)

Pozdrawiam Wujek

a dziękuję z góry serdecznie. Pod koniec przyszłego roku pozwolę sobie przypomnieć się w sprawie tych roślinek :)
pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2924
#Anonim2924 nieaktywny
12 października 2010r. o 11:44
Cześć Akwaryści !

Uruchomiłem kamerę on-line na moje akwarium, można je oglądać po adresem:

http://mojeakwa.dyndns.org:9000

system poprosi o zalogowanie, nazwa użytkownika:

cam

hasło:

cam

Po zalogowaniu trzeba zainstalować plugin activex (kamera sama wyśle go do waszego komputera, wystarczy tylko potwierdzić, jest całkowicie bezpieczny) i oglądać moje akwa.

Niestety działa tylko z IE...

Pozdrawiam Wujek

Dopisane 12.10.2010r. o godz. 11:36:

ważne aby po dwukropku w adresie wpisać ten numer portu (9000)

Dopisane 12.10.2010r. o godz. 11:44:

aby podejrzeć akwarium bez instalowania czegokolwiek i logowania się trzeba kliknąć w link poniżej:

http://mojeakwa.dyndns.org:9000/foto.jpg

kamerka natychmiast cyknie dla was fotkę :-)

Pozdrawiam Wujek
~ niezalogowany
21 listopada 2010r. o 15:12
Mam pytanie czy działa jeszcze ten sklepik?Aquascape bo szukam ryb pod ogólną nazwą Ziemiojad. Geophagus Red
4743
#MANSON nieaktywny
21 listopada 2010r. o 16:07
Dziala i ma sie dobrze,sam sie tam zaopatrzam a jak potrzebujesz to Thorn jest w stanie ci te rybki sprowadzic tylko musisz sie z nim umowic.pozdro. :>
3774
#Thorn nieaktywny
30 listopada 2010r. o 8:26
Działa i będzie działał
Nowe akwaria biotopowe w sklepie ! Warto przyjść i zobaczyć !
Ryby na zamówienie przywozimy w piątki trzeba wcześniej zamawiać byśmy mieli czas na znalezienie okazów.
~tieri niezalogowany
30 listopada 2010r. o 10:06
gdzie ten sklep jest? ostatnio kupowałem ryby w rekinie i juz wiem że to był ostatni raz. Ryby ponadgryzane i w kiepskiej formie
~AGA niezalogowany
30 listopada 2010r. o 10:33
Gorąco polecam ten sklep. Załatwią wszystko co jest potrzebne do akwarium, jak również ryby. Gdy jest taka potrzeba dostarczą towar do domu.

~tieri niezalogowany
20 stycznia 2011r. o 23:32
mam pytanko czy ktoś z was już preparował korzeń do akwa? czytałem trochę na forach i teoretycznie wiem już wszystko ale jednak mam obawy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza