~ napisał(a):
Też mam ten najtańszy dekoder HD i u mnie nie jest tak cacy. Mam już drugi, i ten drugi też się minimum raz na dwa dni zawiesi, że jedynie odłączenie od prądu pomaga. Też się zdarza, że wywali wszystko i po restarcie jest tylko tv polonia, wtedy ustawienia fabryczne i wszystko od nowa, a to trochę wkurza, zwłaszcza jak sobie syn włączy, a tu nic. Zastanawiam się nad tym większym, ten u szwagra się nie wiesza.
Jak wcześniej napisałem ,ten dekoder jak działa to jest OK.Ale ,właśnie ,tez lubi się zawieszać szczególnie na funkcji EPG .Za ten chłam płacimy 10 zł/m-c i dlaczego mam płacic dużo więcej za ten jak piszesz "ten wiekszy" - dlatego ,ze ma twardy dysk ?Mi ten dysk do niczego nie potrzebny,swoją drogą i uważam,ze opłata za dekoder powinna być juz w cenie usługi.Zas.... nym obowiazkiem tych z Toi jest umozliwić mi oglądanie skoro płacę i czy to będzie taki czy inny dekoder,to ich sprawa- ważne aby to umozliwiał.
Na razie oni mogą z nami pogrywać bo nie maja konkurencji,ale widac jak w mieście kładziona jest siec światłowodowa.Jeszcze troche a w zębach bedą wymieniac to badziewie na przyzwoity sprzęt