Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

434
#jezuss nieaktywny
14 kwietnia 2013r. o 14:35
a gdyby podpisać aneks do umowy gdzie byłaby skazana większa liczba terminali?
ewentualnie rozwiązać umowę i podpisać nową z wpisaną większą liczbą terminali?

niestety nie mogę znaleźć umowy więc nie wiem jak to jest tam skonstruowane...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~s niezalogowany
14 kwietnia 2013r. o 15:27
Myślę, że we własnym lokalu można robić, co się chce, a to co stoi w umowie, to jakieś niedopatrzenie lub jakis archaizm jak te śmieszne weksle na modemy.
~Paulina niezalogowany
16 lipca 2013r. o 14:27
Witam,jak wygląda w tej chwili internet z kablówki?A może ma ktoś jeszcze telefon od nich? Kończy mi się umowa o telefon i Neostrada z TPSA i chciałabym przenieść telefon i internet do Azart-Sat.( internet 8 mb/ s za 39 zł ,telefon standard za 19,90)Bardzo proszę o opinie,gdyż w tym tygodniu muszę już wszystko załatwić.
~ niezalogowany
16 lipca 2013r. o 14:49
ja mam taką opcję od lutego i jestem bardzo zadowolona :)
~:) niezalogowany
16 lipca 2013r. o 16:06
Też polecam usługi z kablówki :)
Mam internet 8 Mb/s i telewizję z dekoderem HD
~Paulina niezalogowany
17 lipca 2013r. o 14:20
Dziękuję za odpowiedzi :)
~RM niezalogowany
17 lipca 2013r. o 15:42
~:) napisał(a): Też polecam usługi z kablówki :)
Mam internet 8 Mb/s i telewizję z dekoderem HD

I co ?Jesteś zadowolony ?Chodzi mi szczególnie o to HD.Ja na jakośc obrazu nie narzekam ,natomiast dekodery to kompletna porażka: w ciągu 2 lat wymienili mi juz z 6 razy.
~Ja niezalogowany
17 lipca 2013r. o 19:19
Mam internet i telewizję od ok. pół roku, wszystko chodzi pięknie, tylko raz nie mogłem połączyć się z netem i to tylko przez jakieś pół godziny. Polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza