~niezadowolony niezalogowany 9 kwietnia 2013r. o 12:17
Kto ma ten sam problem z netem Azartsat co ja? Od świąt internet strasznie muli, ping dla wp.pl 250+, a tuta wynik testu łącza http://www.speedtest.pl/test/59097245. Jak widać prędkość o połowę mniejsza i ten wysoki ping. Modem często się resetuje. Normalnie ping nie przekraczał 60ms. Filmy na YT się zacinają. Proszę o wypowiedź innych użytkowników.
Od dlugiego czasu internet jest lub go nie ma, czasmi dluzsza czasmi krutsza chwile, dwie zielone lampki na modemie i tyle widze, ostatnio to coraz czasciej... kibel ten internet..
może modem się skopał. jakiś czas temu dzwonili do mnie co bym wymienił na nowszy. ja od wielu lat mam internet z kablówki i tylko raz pamiętam awarię. czasem były zaniki ale nigdy nie było to tak częste aby było uciążliwe.
ping kiedyś 32 teraz przeważnie 20.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.