Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

3046
#sentinel nieaktywny
31 marca 2013r. o 14:08
Temat w tej sprawie już jest założony.

Darya2505 napisał(a): Witam czy ktoś jeszcze ma od wczoraj problemy z kablówką bo nie wiem czy u mnie to kwestia usterki technicznej czy problemów u "nich"

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~... niezalogowany
4 kwietnia 2013r. o 11:27
czy ktos ma problemy z internetem przez ostatni czas,? co kilka dni swieca mi sie dwie zielone swiatelka w modemie... a pozniej znow wszystko ok... to juz zaczyna byc wkur....
~m niezalogowany
4 kwietnia 2013r. o 11:33
u mnie tez ostatnio co pare h na chwile wylacza siec, ale nie przeszkadza mi to
~ niezalogowany
4 kwietnia 2013r. o 20:40
U mnie strasznie przymula net(wczoraj wyskakiwał mi komunikat że połączenie z serwerem zostało zamknięte) a w telewizji na paru programach latają jakieś pasy
~... niezalogowany
4 kwietnia 2013r. o 22:05
A ja sie pytam, kiedy w koncu nasza kablowka azart-sat zaoferuje dobra jakosc i oferte programowa kanalow tv.
~ niezalogowany
4 kwietnia 2013r. o 22:32
A ja sie pytam, kiedy w koncu nasza kablowka azart-sat zaoferuje dobra jakosc i nowa lepsza oferte programowa kanalow tv. Niech zacznie dbac o swoich i zdobywac nowych klientow.
~egerszege niezalogowany
5 kwietnia 2013r. o 1:54
a gdzie maja zdobywac nowych?? przeciez za bobr nie przejda....bo im szkoda inwestowac...jak nie za bobr, to gdzie jeszcze?
~HAJLA niezalogowany
5 kwietnia 2013r. o 9:37
do kruszyna ;p
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza