Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

~dana niezalogowany
28 stycznia 2013r. o 22:17
miałam internet kablowy ,grał zależy od wielu czyników,miałam plyel ale miałam problem zasięgu,obecnie dzierżawi od orange.mam orange 14mb za 49 zł i gra ,mam moden byłam kowarach i grał a ply nie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~... niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 11:31
Przepraszam ale o co Pani chodzi bo nie rozumiem ?

Co do konkursu to dzwonił ktoś zeby się upewnić jaka jest data założenia kablówki ? Bo w końcu nie wiem czy to 91 czy 93..
~wow niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 8:38
Teraz do wygrania telefon a ciekawe co będzie później ;)
211
skorn
30 stycznia 2013r. o 15:56
wchodząc do tego tematu mam zawsze nadzieje, że internet z kablówki przyśpieszył

<i>
~mir.ko niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 16:28
dostepny tez mobilny net w kablówce od 10 zł , oferta moze sie roznic w bc od tej z lodzi

[img=1359559712_dk2yg6e.jpg]
~ niezalogowany
31 stycznia 2013r. o 11:41
~wow napisał(a): Teraz do wygrania telefon a ciekawe co będzie później ;)

Przecież zwiększyli prędkość x2 i jest to widoczna zmiana.. U mnie śmiga super. Ty nie zauważyłeś czy o co chodzi ?
211
skorn
31 stycznia 2013r. o 15:37
~mir.ko napisał(a): dostepny tez mobilny net w kablówce od 10 zł , oferta moze sie roznic w bc od tej z lodzi

[img=1359559712_dk2yg6e.jpg]

przepraszam, a pan to pracuje w azarcie czy w toi, ze pan tak reklamuje?

<i>
3046
#sentinel nieaktywny
16 marca 2013r. o 16:54
Przeniesienie postów:

andrzej412 napisał(a): Witam... Czy ktoś z was też ma co chwilę znikający internet ? Już od dwóch tygodni modem loguje mi się przynajmniej 5 razy dziennie. Panowie z Azart Satu grzeją dup.... i nie reagują na moje telefony, a jak już pójdę to mówią, że jest wszystko ok.... Tak droga "kablówko" ja rozumiem, że może nie być raz na jakiś czas internetu, ale bez przegięcia...

jezuss napisał(a): u mnie jest wszystko jak najbardziej ok. skoro panowie mówią że u nich jest wszystko dobrze to może jest to wina modemu...

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza