Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

9065
#KaeS nieaktywny
14 grudnia 2012r. o 13:22
~pawlik napisał(a): widze, ze kolega powyzej slucha Kękę :p propsy

No słucham muzyki na poziomie, słuchaj i ty ;) pozdrowienia

Gdzie jest rap, który kiedyś grał tak mocno, że trzymałeś kumpla żeby nie chciał wpaść w policję !?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
14 grudnia 2012r. o 17:15
KaeS napisał(a): Ta, przyśpiesza, haha. Z tego co zauważyłem u się, to jednak nie tyle co przyśpiesza, a się rozłącza co jakieś kilka godzin na kilkadziesiąt minut... Do dupy.Zmoderowano 14.12.2012 godz.9:27 - powód: podwójny post (sentinel)

prawdopodobnie masz uszkodzony modem, też tak miałem
wymienili mi modemik i necik śmiga aż miło !! !!
9065
#KaeS nieaktywny
14 grudnia 2012r. o 19:25
~:) napisał(a):
KaeS napisał(a): Ta, przyśpiesza, haha. Z tego co zauważyłem u się, to jednak nie tyle co przyśpiesza, a się rozłącza co jakieś kilka godzin na kilkadziesiąt minut... Do dupy.Zmoderowano 14.12.2012 godz.9:27 - powód: podwójny post (sentinel)

prawdopodobnie masz uszkodzony modem, też tak miałem
wymienili mi modemik i necik śmiga aż miło !! !!

Dzięki, sprawdzę ;)

Gdzie jest rap, który kiedyś grał tak mocno, że trzymałeś kumpla żeby nie chciał wpaść w policję !?
613
Drill
14 grudnia 2012r. o 20:01
Nie bójcie się dzwonić tam na infolinie - naprawdę przyjadą i wam wymienią. Nie ma żadnego problemu. Ja już 2 razy zmieniałem modem - wszystko teraz smiga a na techników czekałem raz dzien raz 2 dni więc luzik :)

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
7921
#tomek8319 nieaktywny
16 grudnia 2012r. o 8:32
może i nie w temacie ale w obecnej chwili (niedzielny poranek) internetu brak :( loguje się wykorzystując łącze z tel komórkowego- czy Wy też tak macie czy jestem jedyny ??

Dopisane 16.12.2012r. o godz. 08:32:

fałszywy alarm- wszystko ok router się wysypał

nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
1076
#roberttre nieaktywny
29 grudnia 2012r. o 11:08
wczoraj przechodziłem koło azartsat i potknąłem się o "potykacz" na którym była reklama że dają internet bezprzewodowy za 10 zł,
wstąpiłem spytać ale kolejka mnie odstraszyła. Wie ktoś coś więcej na temat tej oferty ??

Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone- jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez mojej zgody jest zabronione!
4964
#grakuz46 nieaktywny
29 grudnia 2012r. o 11:27
Witam. Czasem zagladam tu do Was i chciałam dodac swoje zdanie n/tem rzekomych przyspieszeń netu w kablówkach. Mieszkam w Lublinie i w reklamach, jak to w reklamach same ochy i achy o necie z kablówki. Korzystam z Multi-Media i mam pakiet TV + dekoder na częśc progr. poza zwyklym pakietem, mam tel stacj.( 0.15gr./min. na rozmowy na tel.stacj.) i internet 2MB. Za ten "komplet"płacę od 100 do 110 zł (rozmowy tel.)Wracając do netu- te 2 MB, na potrzeby domowe zupełnie wystarczają, ale reklamowane przyspieszenie netu w godz. nocnych - bez dodatkowych opłat, jest tylko zachętą, do zawarcia umowy. Ciekawa jestem jakie u Was sa ceny - czy podobnie jak w Lublinie ?
~:) niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 12:49
jak dla mnie to naprawdę super internet, szczególnie po przyśpieszeniu !!!

prędkość 8 Mb/s za 39 zł
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza