Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

~mir.ko niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 14:15
grakuz46 napisał(a): ... Za ten "komplet"płacę od 100 do 110 zł (rozmowy tel.)Wracając do netu- te 2 MB, na potrzeby domowe zupełnie wystarczają, ale reklamowane przyspieszenie netu w godz. nocnych - bez dodatkowych opłat, jest tylko zachętą, do zawarcia umowy. Ciekawa jestem jakie u Was sa ceny - czy podobnie jak w Lublinie ?

http://azartsat.com.pl/

100 zł to raczej taki standard. tu najtanszy internet 4/8 39 zł + tv analog 29 zł [konieczny by miec dodatkowy dekoder analogowy/cyfrowy] + tv cyfrowa HD 22 zł + dzierżawa dekodera HD 15 zł + tel 9.9 zł = 115

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1664
#silver76 nieaktywny
29 grudnia 2012r. o 14:34
~mir.ko napisał(a): ...tu najtanszy internet 4/8 39 zł...

tak dla ścisłości:
nie całkiem 4/8, tylko 8 Mb/s całą dobę :) , od niedawna ;)

Byle do piątku :)
~mir.ko niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 14:38
no przeciez :)
8402
#minciu nieaktywny
5 stycznia 2013r. o 11:35
grakuz46 napisał(a): Witam. Czasem zagladam tu do Was i chciałam dodac swoje zdanie n/tem rzekomych przyspieszeń netu w kablówkach. Mieszkam w Lublinie i w reklamach, jak to w reklamach same ochy i achy o necie z kablówki. Korzystam z Multi-Media i mam pakiet TV + dekoder na częśc progr. poza zwyklym pakietem, mam tel stacj.( 0.15gr./min. na rozmowy na tel.stacj.) i internet 2MB. Za ten "komplet"płacę od 100 do 110 zł (rozmowy tel.)Wracając do netu- te 2 MB, na potrzeby domowe zupełnie wystarczają, ale reklamowane przyspieszenie netu w godz. nocnych - bez dodatkowych opłat, jest tylko zachętą, do zawarcia umowy. Ciekawa jestem jakie u Was sa ceny - czy podobnie jak w Lublinie ?

Tutaj masz nasz aktualny cennik za internet:
http://www.azartsat.com.pl/internet

Na tej stronie znajdziesz też cenny TV:) Aczkolwiek moim zdaniem TV najlepiej brać z satelity lub jak ktoś nie potrzebuje kanałów to cyfrową naziemną:)
~Jurosław niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 12:35
To polecacie internet z kablówki czy nie? Bo muszę sie szybko na cos zdecydować :) Ten 8Mb by mnie interesował, bez tv bo mam satelite
7066
#Gamelin nieaktywny
19 stycznia 2013r. o 12:37
~Jurosław napisał(a): To polecacie internet z kablówki czy nie? Bo muszę sie szybko na cos zdecydować :) Ten 8Mb by mnie interesował, bez tv bo mam satelite

Ja mam internet z kablówki i nie mam mu nic do zarzucenia ... jestem zadowolony ;) - ze swojej perspektywy polecam

~Hmmm niezalogowany
28 stycznia 2013r. o 12:41
AZART-SAT chyba ruszył z kampanią promocyjną bo dzisiaj na FB pojawiło mi się taki post:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=405714856181467&set=a.206213252798296.51673.195661683853453&type=1&theater

Ja się zamierzam pobawić tylko kurde kiedy oni powstali ? :D Chyba bede musiał do nich przedzwonić skoro wszystkie chwyty dozwolone :D
~... niezalogowany
28 stycznia 2013r. o 19:11
Wydaje mi się ze AZART to anteny zbiorcze a nie satelitarne..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza