Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

~JonasZ niezalogowany
18 sierpnia 2013r. o 0:30
Takiej kaszanki jaka jest w Kablówce nie spotyka się już chyba nigdzie. Nieuprzejmi, jakby robili łaskę, że w ogóle pomogą. Nie polecam i rezygnuję!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~dubstep niezalogowany
18 sierpnia 2013r. o 20:56
ja juz to dawno zrobilem drogo,nie mila obsluga , kibel w huj - max net polecam !!! a zaras mi ktos pojedzie po bokserkach ale mam wy krec an..e bo wy krec ... trzeba umiec jeszcze miec :D

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
19 sierpnia 2013r. o 8:44
Hmmm a ja ile razy bym nie zadzwonil to zawsze bez problemu dowiem sie wszystkiego.. Niektóre wpisy tutaj pisane są strasznie tendencyjnie, podejrzewam, że są pisane przez konkurencję.. Bo jak można porównywać internet radiowy MAXNET z internetem z kablówki.. Masakra
613
Drill
19 sierpnia 2013r. o 8:59
Ja z kablówką jestem zwiazany od daaawnaaa. Obsługa wiele razy mnie zdziwiła. Potrafili przyjechać po godzinach pracy nawet w weekend bez żadnego marudzenia. Necik smiga, pingi dobre.
Powiększyli by tylko tyckę download i upload i byłoby już mega :)

Bo najlepsza na świecie jest jazda na ETZ'ecie
~Jarek niezalogowany
14 września 2013r. o 20:05
Ostatnio miałem problem z internetem z kablówki, zadzwoniłem i zgłosiłem awarie. W dwa dni sprawa została załatwiona. Technicy przyjechali i w dwie godziny wymienili za darmo kabel, który jest podpięty do mojego mieszkania. Nowy przewód podciągneli do drugiego kąta pokoju, za darmo przybili do listwy idącej wzdłuż śćiany. Teraz mam prędkość 8 mb i ping około 30 ms. Jeżeli macie problemy z internetem radzę zgłosić awarie, technicy pracują do 22, podobno nawet w święta (tak mówią w biurze). Nie dajcie sobie wmówić, że internet bezprzewodowy będzie lepszy od przewodowego. Niezależnie jak blisko anteny jesteście to zawsze poziom połączenia będzie gorszy. Na plus stabilność łącza, zawsze mam 8mb i nie zanika net.
4596
#becia73 nieaktywny
14 września 2013r. o 20:49
Drill napisał(a): Ja z kablówką jestem zwiazany od daaawnaaa. Obsługa wiele razy mnie zdziwiła. Potrafili przyjechać po godzinach pracy nawet w weekend bez żadnego marudzenia. Necik smiga, pingi dobre.
Powiększyli by tylko tyckę download i upload i byłoby już mega :)

Bo kablówka jako jedna z nielicznych ma dyżury w tyg. do bodajże godz.20 i przez weekend również.
1799
#koehl nieaktywny
14 września 2013r. o 20:57
kablówka to już dawno nie jest modna
Obsługa klienta jest do niczego,łaska,że ktoś wogle przyszeł i się zainteresował ich ofertą,ale nie ma się co dziwić,kiedyś to były czasy i byli ludzie,którzy potrafili tym zarządzać
Szkoda,że to się zmieniło!!!!
9176
kc
14 września 2013r. o 21:41
Polecam. Zawsze miła i profesjonalna obsługa. Rzadko zdarzają się jakieś awarie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza