Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

~egerszege niezalogowany
4 października 2013r. o 20:37
Esc - jesli nie resetuje Ci sie modem to wylacz zapore windowsowa (jesli ja masz wlaczona), sprawdz tez antyvira - on moze blokowac...

a jesli resetuje Ci sie modem - to wina lezy po stronie kablowki...

wieszac neta moga tez wszelikie programy dzialajace w tle, aktualizacje, ktore sie non-stop wyszukuja...

sprawdz w autostarcie w registry, jakie programy uruchamiaja Ci sie ze startem systemu - moze tu masz bajzel?
powylaczaj wszelkie aktualizacje, a zainstaluj sobie jakis darmowy program do tego....np. Filehippo...

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Esc niezalogowany
4 października 2013r. o 21:16
Wszystko to już sprawdzałem.Jeśli chodzi o system co nieco umiem :) Jest to modem Arris z telefonem.Nie zauważyłem aby sam się resetował ale kiedy zerwie połączenie to klikam na ikonę sieci i daję rozwiąż problemy,zazwyczaj to pomaga.Często wyskakuje też info żeby odłączyć modem na 10s i tak robię,połączenie wraca.Może coś ze sprzętem ale na tym się nie znam.Dzięki za odpowiedź.
~egerszege niezalogowany
4 października 2013r. o 21:35
jesli sam sie nie resetuje to wina Twojego kompa....ale tu Ci nie pomoge - musisz zawezwac kogos, zeby pogrzebal w systemie...bo to raczej nie jest wina sieciowki...ani tej dodatkowej, ani tej na plycie glownej...
~Esc niezalogowany
4 października 2013r. o 21:38
Tylko kogo,może znasz jakiegoś fachowca,co zna się dobrze na sprzęcie i na systemie i nie zedrze skóry?
2438
#rafi nieaktywny
17 października 2013r. o 12:36
Czy u was też nie ma 4 kanałów w komfort ?? zamiast 58 jest 54;/

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~:) niezalogowany
17 października 2013r. o 16:08
rafi napisał(a): Czy u was też nie ma 4 kanałów w komfort ?? zamiast 58 jest 54;/

ale za to dołożyli 49 programów cyfrowych !!
aktualny wykaz:
http://azartsat.com.pl/files/downloads/wykaz_programow_nowe_muxy.pdf
~egerszege niezalogowany
17 października 2013r. o 16:43
i dali nSport:) chociaz nic ta mnie ma, ale kupa znajomych dla nSportu odeszlo z kablowki....teraz pluja sobie w brode:)
~spadla predkosc niezalogowany
8 listopada 2013r. o 19:01
jak u was dzisiaj wyglada predkosc netu w kablowce bo u mnie jest zaledwie 3 Mb/s a bylo caly czas 8 Mb/s
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza