~egerszege niezalogowany 4 października 2013r. o 20:37
Esc - jesli nie resetuje Ci sie modem to wylacz zapore windowsowa (jesli ja masz wlaczona), sprawdz tez antyvira - on moze blokowac...
a jesli resetuje Ci sie modem - to wina lezy po stronie kablowki...
wieszac neta moga tez wszelikie programy dzialajace w tle, aktualizacje, ktore sie non-stop wyszukuja...
sprawdz w autostarcie w registry, jakie programy uruchamiaja Ci sie ze startem systemu - moze tu masz bajzel?
powylaczaj wszelkie aktualizacje, a zainstaluj sobie jakis darmowy program do tego....np. Filehippo...
Wszystko to już sprawdzałem.Jeśli chodzi o system co nieco umiem :) Jest to modem Arris z telefonem.Nie zauważyłem aby sam się resetował ale kiedy zerwie połączenie to klikam na ikonę sieci i daję rozwiąż problemy,zazwyczaj to pomaga.Często wyskakuje też info żeby odłączyć modem na 10s i tak robię,połączenie wraca.Może coś ze sprzętem ale na tym się nie znam.Dzięki za odpowiedź.
~egerszege niezalogowany 4 października 2013r. o 21:35
jesli sam sie nie resetuje to wina Twojego kompa....ale tu Ci nie pomoge - musisz zawezwac kogos, zeby pogrzebal w systemie...bo to raczej nie jest wina sieciowki...ani tej dodatkowej, ani tej na plycie glownej...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.