nowator napisał(a):Mnie to tam g obchodzi kto dostanie a kto nie bo jak bym miała działkę w nowogrodźcu to bym ją oddała za darmo żeby nie mieć nic wspólnego z tymi nowogrodzkimi moherami.Wyć mi się chce że przez takich ćwierćinteligentów jesteśmy uważani za kraj gdzie psy dup... szczekają~ napisał(a):
Może daruj sobie mądralo?
Mnie też nie przeszkadza spalarnia na wsi ani wiatraki z dala ode mnie. Będziesz mógł się tak wymądrzać, jak tobie postawią coś takiego pod oknem! Tylko wtedy na bank będziesz nucił inne melodie.
ja chętnie przyjmę na swoją działkę nawet 3szt.
ta cała gadanina polega na tym, że "On dostanie, a ja nie, więc jest BEE"
jeden rolnik z Nca chciał wybudować elektrownie wodną współpracującą ze spalaniem słomy, ale jak tylko poruszył temat to zrobił się wielki szum, że dał sobie spokój.
Najlepiej dla Nowogrodźca jest wybudować reaktor atomowy... Będzie bardziej lepiej... :>
pietrek1 napisał(a): Lisku, wszystko ok, tylko pamiętaj o jednnym. Jesli ta inwestycja będzie zlokalizowana na prywatnych gruntach i zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania, oraz będą zachowane minimalne odległosci wiatraków od zabudowań mieszkalnych, to ta inwestycja i tak dojdzie do skutku.I super im powiedziałeś ludzie sobie mogą protestować a i tak będzie jak władza zarządzi po wyborach bo przed nie mogą świrować by mieć głosy poparcia wyborców i wam wszystko obiecają.
A mieszkańcy mogą sobie protestować, naturalna sprawa w demokratycznym państwie ;)
pietrek1 napisał(a): Lisku, wszystko ok, tylko pamiętaj o jednnym. Jesli ta inwestycja będzie zlokalizowana na prywatnych gruntach i zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania, oraz będą zachowane minimalne odległosci wiatraków od zabudowań mieszkalnych, to ta inwestycja i tak dojdzie do skutku.
A mieszkańcy mogą sobie protestować, naturalna sprawa w demokratycznym państwie ;)