Horror mieszkańców Nowogrodźca - powstanie farma wiatrowa
~zibi niezalogowany 24 czerwca 2010r. o 7:42
polska pod względem pozyskiwania Energi w sposób ekologiczny jest zacofana i dożo jej brakuje np do naszych sąsiadów tam każdy na dachu morze sobie założyć solary i zarabiać ładną kasę produkując i sprzedając prąd u nas może za parędziesiąt lat jak wo gule nam zezwolą na to, a wy się kłócicie o parę wiatraków osobiście jestem za :)
Ja jestem zdecydowane za budową wiatraków. Ale minimum około kilometr od domów mieszkalnych. Gdzieś czytałem, że urwane skrzydło takiego wiatraka leci na 800 metrów.
a mi sie wydaje, ze ci co protestuja sa poprostu zazdrosni ze posiadacze pol pod wiatraki beda na tym zarabiac :> bo komu normalnemu jakis wiatrak w polu przeszkadza trzeba miec pozadnie nasr..ne we lbie
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.