Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Horror mieszkańców Nowogrodźca - powstanie farma wiatrowa

~JANOSIKK niezalogowany
13 czerwca 2010r. o 9:29
DOBRZE WAM TAK, NAJLEPIEJ JAKBY WAM WIATRAKI NA DOMACH POSTAWILI, A NAJLEPIEJ NA GŁOWIE :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 czerwca 2010r. o 0:27
~JANOSIKK napisał(a): DOBRZE WAM TAK, NAJLEPIEJ JAKBY WAM WIATRAKI NA DOMACH POSTAWILI, A NAJLEPIEJ NA GŁOWIE :D

aleś ty mądry
~Doni niezalogowany
15 czerwca 2010r. o 8:26
Horror, kufa. Niby tacy wszyscy proekologiczni ale jak coś konkretnego ma sie zacząć robić to zaraz protesty. Lepiej żeby elektrownie dymiły i węgiel tracić. Szkoda, że pod Bolesławcem nie ma dobrych wiatrów - bo by u nas mogli załozyc te wiatraki. a nie na takiej wsi jak Nowogrodziec, gdzie nie umieją tego docenić. Ciemnota i kołtuństwo. Niech Nowogrodziec zrobi sobie koszulki z napisem - jestem ekologicznym ciemniakiem.
1415
#fox34 nieaktywny
15 czerwca 2010r. o 9:41
~Doni napisał(a): Horror, kufa. Niby tacy wszyscy proekologiczni ale jak coś konkretnego ma sie zacząć robić to zaraz protesty. Lepiej żeby elektrownie dymiły i węgiel tracić. Szkoda, że pod Bolesławcem nie ma dobrych wiatrów - bo by u nas mogli załozyc te wiatraki. a nie na takiej wsi jak Nowogrodziec, gdzie nie umieją tego docenić. Ciemnota i kołtuństwo. Niech Nowogrodziec zrobi sobie koszulki z napisem - jestem ekologicznym ciemniakiem.

Sam jesteś ekologicznym ciemniakiem, skoro nie widzisz, że to gówno na naszym terenie stać nie powinno. A z Bolesławca wara. Sam sobie postaw na podwórku ale wczesniej wyprowadź się jak najdalej. Jak ktoś nie rozumie, że tu chodzi o wyciągnięcie kasy z dotacji z unii a ludzie nic z tego nie mają i tylko co kilka stron powtarza te same brednie, żeby tylko podtrzymać temat, to już nic go nie przekona. Tak, wiatraki są the best. Są ciche, nie psują krajobrazu, pod nimi jest wspaniały cień chroniący przed zdradliwym i morderczym słońcem, a prąd w naszych domach zaczyna płynąć o 60% tańszy.
To jest ciemniactwo. Wszędzie gdzie są wiatraki stawiane bezmyślnie, ludzie mają tego dość i protestują. Ale już za późno. Tu kilku szczekaczy nie mających pojęcia albo co gorsze mających i celowo wprowadzają w błąd, nie wiem z czyjego polecenia szerzą takie wierutne bzdury pseudo ekologiczne.

atvpolska - K.W.I.S.A. sQuad x-treme
~Jestem za niezalogowany
15 czerwca 2010r. o 9:48
Śmieszycie mnie. Tego nie tamtego też nie i tylko płakać potraficie. Temat wiatraków napewno nie urodził sie dzisiaj ani m-c temu. To jest tak jak z kobietą Chcę ale sie boję. Kilku osobą zależy na szumie medialnym a wy sie nakręcacie
~ niezalogowany
15 czerwca 2010r. o 15:57
~Jestem za napisał(a): Śmieszycie mnie. Tego nie tamtego też nie i tylko płakać potraficie. Temat wiatraków napewno nie urodził sie dzisiaj ani m-c temu. To jest tak jak z kobietą Chcę ale sie boję. Kilku osobą zależy na szumie medialnym a wy sie nakręcacie

zanim coś napiszesz, to najpierw warto się poinformować.
wystarczająco dużo gupich pomysłów w Polsce już zostało zrealizowanych

warto poczytać: www.stopwiatrakom.eu
~Krzysiek niezalogowany
24 czerwca 2010r. o 1:45
~Łukasz napisał(a): Jak w reklamie z Biedronki: ktoś musi się poświęcić ;) - dla dobra ogółu.

Od mieszkańców Nowogrodźca słyszałem, że wiatraki mają stanąć w okolicy nowego cmentarza w Nowogrodźcu. Czyli w okolicy domków jednorodzinnych.

Nieoficjalnie mówi się, iż pewien jegomość wykupił tam sporo gruntów z przeznaczeniem pod budownictwo jednorodzinne a teraz ma pecha, bo mu chcą po sąsiedzku postawić wiatraki, więc zrobił mega akcję przeciw wiatrakom.

Dlatego też jestem za tym, żeby były. Za prąd nikt nie lubi przepłacać.

ja jestem organizatorem tej akcji, niestety muszę Pana zawieść, nie jestem właścicielem ziemskim, podobnie jak nie jestem wysłannikiem mafii węglowej ani nie startuję w jesiennych wyborach, również nie jestem pracownikiem konkurencyjnej firmy wiatrakowej

jeśli ma Pan sprawdzone informacje z gminy Nowogrodziec, konkretnie od jej mieszkańców, bardzo Pana proszę o podzielenie się tutaj nimi, ale konkretnie

jak na razie słyszę tylko bełkot...

coś tam słyszałem...podobno...tańszy prąd....
czy Pan osobiście wierzy w te bzdury?
~A ja wiem niezalogowany
24 czerwca 2010r. o 7:20
Trele morele z tymi działkami budowlanymi to prawda . A cmentarza nowego nie bedzie :D bo płyną tam jakieś wody czy coś takiego ( chodzi o jakies zabytkowe rzeczy ) w ziemi. Tyle kasy poszło ktoś sie ładnie nachapał. Ale nic to jest POLSKA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu