Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Horror mieszkańców Nowogrodźca - powstanie farma wiatrowa

~przecinek niezalogowany
23 marca 2011r. o 10:02
Mieszkam w Nowogrodźcu i jestem jak najbardziej za wiatrakami!! Mam nadzieję, że burmistrz ruszy w tym kierunku i nie będzie słuchał tego zacofania.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ola niezalogowany
23 marca 2011r. o 11:48
mieszkam w nowogrodzcu i nie chce wiatrakow! nie macie pojecia co wiaze sie z ich powstaniem,takze nie wypowiadajcie sie. wiatrak mial powstac obokmojego domu,zrobilam rozeznanie i dlatego teraz mowie definitywne nie wiatrakom. na szczescie ich nie bedzie,takze uspokajam:D
~ niezalogowany
23 marca 2011r. o 13:01
brawo ola :*
~ niezalogowany
27 marca 2011r. o 21:29
Brawo brońcie się przed cywilizacją zostańcie Amiszami ! Alleluja.
2062
#bylu nieaktywny
27 marca 2011r. o 22:16
Nie powstaną wiatraki to powstanie elektrownia. Może i za jakiś czas atomowa. Nie da się tego uniknąć. Zapotrzebowanie a energie coraz większe. A jak będą chcieli to i tak wybudują i protesty nie pomogą.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
2083
#widmo91 nieaktywny
27 marca 2011r. o 23:02
mieszkając w danii miałem praktycznie wiatrak przy każdym gospodarstwie i praktycznie jeden obok drugiego... jakos ludzie są tam normalni i nic im sie nie dzieje.. bajkopisarze.. to tylko w polsce takie pie*olenie jeden przez drugiego komu co by lepiej nie było

Czujesz chlod tego szronu? To logika betonu!
~ niezalogowany
27 marca 2011r. o 23:26
~ napisał(a): Brawo brońcie się przed cywilizacją zostańcie Amiszami ! Alleluja.

Właśnie!!! Niech ciemnogród nadal wdycha te efekty elektrowni węglowych. Tak jak ptaszki, którym nad Turowem na pewno jest lepiej niż obok wiatraków. Czy robaczkom, bo kopalnie odkrywkowe mniej im zaszkodzą niż infradźwięki. :P Żyjcie dalej w tym zacofaniu. Żyłem dwa lata na zachodzie w towarzystwie wiatraków i ja, i sąsiedzi byli zadowoleni. I chyba trzeba będzie wrócić do cywilizacji bo Polaków niedługo Hutu wyprzedzi z postępem.
2083
#widmo91 nieaktywny
28 marca 2011r. o 0:26
juz jestesmy daleko za wszelakimi narodami afrykańskimi... a szczególnie w klasyfikacji generalnej FIFA UEFA itd.. teraz jeszcze predzej u nich wiatraki postawią niż w Polsce;p

Czujesz chlod tego szronu? To logika betonu!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza