Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4743
#MANSON nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 19:22
hejka Falco! :]

:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 19:24
betryga napisał(a): a pamietasz zraniona jak prowadziłem z toba badania i palcami masowałem :D :D :D :D :D to był udany masaż

?? cholera nie pamietam ;( a to oznacza ze chyba nie starales sie dobrze by mi masazem dogodzic :P co nie oznacza ze nie mozesz tego powtorzyc :]
2900
#falco nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 19:27
...nie jestem fanem pewnego gatunku muzyki i może wyjdę na ignoranta ale...to u góry to Lipnicka ?

Dopisane 23.01.2011r. o godz. 19:25:

...Hallo Manson!

Dopisane 23.01.2011r. o godz. 19:27:

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Rybka niezalogowany
23 stycznia 2011r. o 19:28
Hej koleżko :> A wiesz co to jest kindersztuba?
5459
#betryga nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 19:28
to nie jest proste nie bardzo mi pomagałaś :D :D :D :D :D
~Rybka niezalogowany
23 stycznia 2011r. o 19:30
Pytałem Ciebie Betrygo :> Czy wiesz co to jest kindersztuba? :>
4067
#zraniona nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 19:34
betryga napisał(a): to nie jest proste nie bardzo mi pomagałaś :D :D :D :D :D
nic straconego ;) przygotuj stol,ja sie powoli do polowy rozbiore i mozesz zaczac robote :) tylko nie maczaj palce bo utne :>

Dopisane 23.01.2011r. o godz. 19:34:

~Rybka napisał(a): Czy wiesz co to jest kindersztuba? :>

kinderstube inne powiedzenie na przedszkole,lub niektorzy mowia tak na to pokoj dzieciecy a cio??
~Ryba niezalogowany
23 stycznia 2011r. o 19:36
Fakt ,to dlatego Ciebie o to zapytałem :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.